Ce s-a întâmplat cu Frank Fritz de la „American Pickers”? Declarația surprinzătoară făcută de Mike Wolfe

De: Adrian Popa / 23.07.2021, 19:36

Frank Fritz nu a mai apărut în ultimele episoade din emisiunea de succes „American Pickers” de pe canalul History, iar acum cunoaștem motivul real.

Fritz a avut probleme de sănătate – complicații cu boala Crohn de care suferă și o operație la spate -, dar nu acestea l-au împiedicat să revină pe micile ecrane. El a apărut ultima dată în „American Pickers” într-un episod din 20 martie 2020. Între timp, Frank a slăbit foarte mult și este de nerecunoscut.

El a declarat, pentru presa britanică, că el și Mike Wolfe, starul principal al show-ului, nu mai vorbesc. Cei doi au fost prieteni în trecut, dar relația dintre ei s-a deteriorat după ce au devenit faimoși. Nu sunt singurii care au pățit asta în lumea reality television.

Mike Wolfe e numărul unu în „American Pickers”

„Nu am mai vorbit cu Mike de doi ani. Știa că spatele meu a fost dat peste cap, dar nu m-a sunat pentru a mă întreba ce fac”, a declarat Fritz.

Mike și Frank pe vremea când erau în relații mai bune. (Foto: Shutterstock)

El a adăugat că Wolfe este numărul unu în show, iar dorințele lui sunt respectate. „Este ca și cum ai avea Aerosmith și acolo este Steven Tyler”, a explicat el situația.

Potrivit unor zvonuri, producătorii emisiunii nu doresc ca Fritz să revină în show.

Wolfe a declarat, însă, că îi va simți lipsa lui Fritz. „Îmi va lipsi Frank, la fel ca și vouă. Mă rog să i se întâmple ce e mai bun și doresc cele mai bune lucruri pentru el în următoarea parte a călătoriei lui”, a declarat „numărul unu” din „American Pickers”, pentru TMZ.

Foto: captură de ecran

CITEȘTE ȘI:

Adevărul trist din spatele depozitelor din „Storage Wars”

Jarrod Schulz, vedeta show-ului “Storage Wars”, acuzat de violență domestică