“Cenușăreasa/ Cinderella”, cu Camila Cabello, are premiera în septembrie; Amazon a lansat trailerul filmului

De: Ana Obretin / 04.08.2021, 10:27
“Cenușăreasa/ Cinderella”, cu Camila Cabello, are premiera în septembrie; Amazon a lansat trailerul filmului

Filmul „Cenușăreasa/ Cinderella”, cu cântăreața Camila Cabello în rolul principal, va avea premiera pe Amazon Prime Video pe 3 septembrie, înainte de a intra în cinematografe. Trailerul filmului, care îi mai are în rolurile principale pe Billy Porter, Idina Menzel, Minnie Driver, James Corden, Nicholas Galitzine și Pierce Brosnan, a fost lansat marți.

Scenarista „Pitch Perfect”, Kay Cannon, a regizat această reimaginare modernă a celebrului basm despre o tânără orfană care își găsește puterea și prințul ei fermecător cu puțin ajutor de la o nașă zână. În noul film, Cenușăreasa vrea să își lanseze propria colecție de haine, dar este luată în râs de mama vitregă și de localnici. Când este amenințată că va fi dată afară din casă de mama vitregă, Cenușăreasa decide să își câștige traiul din vânzarea propriilor rochii lucrate manual. Sunt păstrate elemente din celebrul basm, prințul care își caută soție, balul, dar, de data aceasta, Cenușăreasa trebuie să decidă dacă renunță la visul ei de a avea o afacere pentru a găsi dragostea.

Urmărește trailerul filmului „Cenușăreasa/ Cinderella” mai jos.

Camilla Cabello este o cântăreață și compozitoare cubanezo-mexicano-americană, care s-a lansat inițial cu grupul “Fifth Harmony”, format în timpul celui de-al doilea sezon al emisiunii „The X Factor”, în anul 2012, cu care a scos pe piață două albume de studio. Ulterior, a debutat solo si a avut câteva colaborări de succes, printre care cea cu Machine Gun Kelly pentru single-ul „Bad Things”, și “Senorita”, împreună cu iubitul  său, Shawn Mendes.

CITEȘTE ȘI: „Cenuşăreasa” stârneşte controverse! Talia actriţei Lily James a fost subţiată pe computer?

Charlize Theron ar juca într-o variantă gay a filmului „Die Hard”

Designeri celebri reinterpretează pantoful Cenuşăresei

Foto: Profimedia Images