Christina Ricci va juca în serialul Netflix „Wednesday”, o reîntoarcere la universul familiei Addams, filmat în România de Tim Burton

De: Nicoleta Lepădatu / 22.03.2022, 11:02
Christina Ricci va juca în serialul Netflix „Wednesday”, o reîntoarcere la universul familiei Addams,  filmat în România de Tim Burton

Aceasta este vestea pe care fanii familiei Addams o așteptau de când a fost anunțat noul serial Netflix „Wednesday”: Christina Ricci, actrița care este cel mai strâns asociată cu numele producției, va fi o parte importantă a serialului live-action al lui Tim Burton.

Christina Ricci, care a interpretat-o pe Wednesday Addams în lungmetrajele din franciza „Familia Addams”, în regia lui Barry Sonnenfeld, în anii 1990, va avea un rol recurent  în serialul „Wednesday”, care o va avea pe Jenna Ortega în rolul principal, conform publicației Deadline.

Detaliile despre rolul lui Ricci sunt încă ținute secrete pentru a proteja surpriza fanilor, dar ce se știe sigur este că ea joacă un personaj nou și nu o versiune mai veche a lui Wednesday.

Christina Ricci a fost adusă în serial după ieșirea lui Thora Birch în timpul producției. Ricci joacă un nou personaj, care este similar cu cel interpretat inițial de Birch și îl va înlocui în serial. Actrița s-a alătura echipei de producție de câteva săptămâni bune; filmările în serialul produs de MGM sunt programate să se încheie în România la sfârșitul lunii.

Comedia este scrisă de creatorii „Smallville ”Al Gough și Miles Millar și este regizat de Tim Burton.

Pe lângă Ortega, Ricci joacă alături de Catherine Zeta-Jones ca matriarha Morticia Addams și Luis Guzmán în rolul lui Gomez Addams.

Foto: shutterstock

CITEȘTE ȘI: Jenna Ortega va fi protagonista miniseriei „The Addams Family” filmată în România de Tim Burton

Doi actori români, cooptați în miniseria filmată de Tim Burton în România, „Wednesday”

Tim Burton va filma în România serialul „The Addams Family”, o producție MGM TV si Netflix