Doi actori români, cooptați în miniseria filmată de Tim Burton în România, „Wednesday”

De: Ana Obretin / 23.09.2021, 15:26
Doi actori români, cooptați în miniseria filmată de Tim Burton în România,

Actorul George Burcea și magicianul Victor Dorobanțu au fost cooptați în distribuția miniseriei Netflix „Wednesday”, filmată de reputatul regizor Tim Burton în România.

Producția live action „Wednesday” este o continuare a filmului „The Addams Family” și o are pe Jenna Ortega în rolul fiicei obsedate de moarte a familiei horror. Seria se va axa pe anii de studenție ai acesteia la Nevermore Academy. “Personajul încearcă să-și controleze abilitățile psihice si zădărnicește o crimă oribilă care a îngrozit orașul său și rezolvă un mister supranatural legat de părinții săi, din urmă cu 25 de ani, toate acestea în timp ce navighează prin noua sa relație încâlcită la Nevermore”, potrivit unui articol publicat de Rolling Stone în februarie.

Din distribuția serialului mai fac parte Catherine Zeta-Jones, în rolul Morticia Addams, și Luis Guzmán, care va fi soțul personajului, Gomez Addams. De altfel, în urmă cu câteva zile, Zeta-Jones și-a exprimat încântarea privind faptul că va începe filmările în România. „Sunt pe cale să încep filmările în România”, a declarat aceasta duminică, pentru Entertainment Tonight, pe covorul roșu de la gala Primetime Emmy.

Serialul înseamnă primul proiect live action pentru televiziune al lui Tim Burton, cunoscut pentru unele dintre cele mai bune filme horror, ca „The Nightmare Before Christmas”, „Corpse Bride”, „Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street”. Show-ul a fost creat de Al Ghough și de Miles Milar,  duoul din spatele “Smallville” și „Into the Badlands”. Filmările vor avea loc în studiourile din Buftea, dar si în țară.

CITEȘTE ȘI: Tim Burton va filma în România serialul „The Addams Family”, o producție MGM TV si Netflix

Netflix va cumpăra catalogul scriitorului de literatură pentru copii Roald Dahl

Foto: Profimedia Images