Critics Choice Awards: „Succession” conduce în topul nominalizărilor pentru televiziune

De: Ana Obretin / 07.12.2021, 10:53
Critics Choice Awards:

La doi ani după ce a câștigat premiul Critics Choice pentru cel mai bun serial dramă, „Succession” (HBO) a revenit, iar al treilea sezon conduce în topul nominalizărilor la cea de-a 27-a ediție a galei.

Opt nominalizări a primit „Succession” și este urmat în top de miniseria HBO „Mare of Easttown”, cu Kate Winslet, și de show-ul Paramount Plus „Evil”, cu câte cinci nominalizări.

HBO conduce topul rețelelor, cu 20 de nominalizări, fiind urmată de rivala Netflix , cu 18. Și asta fără a adăuga HBO Max, care a mai obținut nouă nominalizări.

CITEȘTE ȘI: People’s Choice Awards: Marilu Dobrescu este Romanian Social Media Star of 2021

Critics Choice Awards: „Nomadland”, cel mai bun film; „The Crown”, „The Queen’s Gambit”, cele mai bune producții TV

Producția „Squid Game” de la Netflix a devenit primul într-o altă limbă decât engleză care a obținut o nominalizare la premiul Critics’ Choice pentru cel mai bun serial dramă. De asemenea, a reușit performanța rară de a obține nominalizări atât pentru cel mai bun serial ​​dramă, cât și pentru cea mai bună serie într-o limbă străină. Fenomenul din Coreea de Sud a atras și o nominalizare pentru actorul Lee Jung-jae.

Patru nominalizări au primit show-urile „Ted Lasso” (Apple TV Plus), desemnat anul trecut cel mai bun serial de comedie, „Only Murders in the Building” (Hulu), „This Is Us” (NBC), „WandaVision” (Disney). Plus) și „The Good Fight” (Paramout Plus).

„Deși industria încă se recuperează după blocajul COVID-19, nu v-ați da seama de asta din bogăția de show-uri de televiziune uimitoare pe care comitetele noastre de nominalizare le-au examinat pentru a face selecția din acest an”, a declarat Ed Martin, președintele filialei TV Critics Choice Association.

„Avem chiar mai multe opțiuni decât am avut înainte de pandemie pe care criticii și telespectatorii să le accepte. În timp ce platformele de streaming continuă să deschidă un nou teren cu niște oferte minunat de neașteptate, a fost un an neobișnuit de puternic pentru toate domeniile televiziunii. Așteptăm cu nerăbdare să onorăm cele mai bune show-uri ale anului la ceea ce promite a fi cea mai interesantă ceremonie de premiere de până acum”, a mai spus acesta, potrivit Variety.

Lista completă a nominalizărilor Critics Choice pentru televiziune se găsește aici.

Nominalizările la categoria film pentru cea de-a 27-a ediție a premiilor Critics Choice vor fi anunțate pe 13 decembrie. Gala va avea loc pe 9 ianuarie 2022, fiind difuzată simultan pe The CW și TBS. 

CITEȘTE ȘI: Pedepse brutale pentru doi nord-coreeni care au distribuit în statul comunist serialul „Squid Game”

Foto: Profimedia Images