Cum îşi întreţine părul Raluca Lăzăruţ? 7 trucuri de beauty fără perdea!

Apropo.ro / 24.07.2014, 13:44
Cum îşi întreţine părul Raluca Lăzăruţ? 7 trucuri de beauty fără perdea!
Cu cât mai puţine produse de styling folosite, cu atât obţii un păr cu aspect natural şi foarte chic! Cine spune asta? Raluca Lăzăruţ!
Raluca Lăzăruţ este mereu o prezenţă plăcută şi cochetă. Vedeta acordă o deosebită atenţie podoabei sale capilare şi a împărtăşit trucurile care o ajută să fie în acelaşi timp feminină şi naturală, cu un păr frumos, de admirat. 
 
“Stilul meu personal şi tunsoarea spre care tind să gravitez, e una feminină, naturală, ce este uşor de purtat şi de aranjat. Sigur, vreau să fie sexy, dar cât mai subtil posibil”, spune prezentatoarea ştirilor de la Kanal D.
 
Iată cele 7 tips-uri la care apelează mereu Raluca Lăzăruţ pentru a obţine coafura perfectă!
 
 
Foto: Facebook
 
1. “Mirosul subtil e mult mai senzual decât cel explicit, puternic, greu. Ca acesta să lase exact impresia de discreţie pe care ţi-l doreşti, îmi place să pulverizez parfumul în faţa mea şi să trec prin el, se imprimă pe piele şi păr exact cât să lase touche-ul potrivit. Dar trucul meu preferat e să parfumez  peria de păr înainte să mă pieptăn, efectul e neaşteptat de plăcut”.
 
2. “Zgârcenia în ceea ce priveşte produsele de coafat e sfântă, cu cât mai puţine produse de styling, cu atât mai natural şi mai chic arată părul. De multe ori simţeam nevoia să dau fixativ pentru a linişti firele de păr scurte şi rebele, ei bine am descoperit că o periuţă de dinţi pulverizată cu fixativ netezeşte perfect firele din faţă, de la marginea frunţii şi şuviţele care stau ridicate în creştetul capului. În acest fel nu mai e nevoie să încarci inutil părul cu fixativ”.
 
Foto: Arhiva personală
 
3. “Pentru a nu mai tapa părul, ideal e şamponul uscat! Dă un volum natural la rădăcină si un miros proaspăt. Se toarnă o cantitate mică pe palme şi se freacă pe sub straturile de păr. Pentru vacanţe, folosirea şamponului uscat e arma secretă pentru a avea un păr frumos. Eu, personal, nu vreau să-mi pierd timpul coafându-mă dimineaţa, aşa că ai tot timpul un look proaspăt şi nu vei mai arăta în pozele din concediu ca după bombardament”.
 
4. “De multe ori folosesc balsamul de păr ca tratament profund. Îl aplic pe părul uscat şi îl ţin sub o mască timp de 15 minute, apoi îl clătesc. Părul va fi extrem de hidratat, mătăsos, uşor de descurcat şi cu un aspect sănătos”.
 
Foto: Arhiva personală
 
5. “Recomand uscătorul de păr cu funcţie ionică. Acesta produce ioni, care contribuie la netezirea cuticulei şi îţi fac părul mai lucios, mai strălucitor şi reduc electrizarea”.
 
6. “Unul din tips-urile care să vă ajute să vă mentineţi coafura este ca la duş  să vă acoperiţi părul cu un prosop, nu cu o cască de duş. Casca lasă aburul să intre, iar părul îşi va pierde volumul şi linia dată de coafat”.
 
7. “Îmi place uleiul de argan pentru vârfuri, îl aplic în cantitate foarte mică pe palme, după care îmi dau cu el pe vârfuri dupa ce îmi usuc părul. Îi dă podoabei mele capilare un aspect de păr sănătos, chiar daca nu îl coafez”.
 
 
Dana Popa