Dan Bordeianu s-a însurat în mare secret! Cum arată mireasa lui

De: Nicoleta Nicolae / 13.10.2015, 09:45

Dan Bordeianu s-a însurat în mare secret! Cum arată mireasa lui
Săptămâna trecută, în primul weekend al lunii octombrie, actorul Dan Bordeianu s-a cununat civil şi religios cu aleasa sa, Teodora.

Dan Bordeianu, actor al Teatrului Nottara din Bucureşti, a confirmat pentru wowbiz.ro. “Da, ne-am căsăatorit! Am vrut o nuntă în termenii noştri, fără tam-tam, presă şi nebunii, şi aşa ne-a şi ieşit. A fost în familie, un eveniment discret şi atât. Nu am simţit nevoia să foloseasc căsătoria noastră ca material de PR. Au fost toţi ai nostri laolaltă, cununia s-a petrecut la o biserică din Bucureşti, unde merg eu de mai mulţi ani, iar petrecerea a avut loc la un restaurant amplasat pe malul lacului Cernica. După nuntă am avut o săptămână de miere şi am fugit într-o zonă caldă şi frumoasă. Aici am auzit că a fost cam frig”, a declarat Dan Bordeianu.

 “Pe soţia mea o cheamă Teodora Bordeianu. Munca ei se desfăşoară la birourile unei companii, un brand celebru. Nu cunoaşteam de mai multă vreme, suntem împreună de doi ani şi jumătate şi ideea căsătoriei a venit firesc”, a mai declarat actorul.