Daniel Craig a primit o stea pe Walk of Fame

De: Ana Obretin / 07.10.2021, 09:18
Daniel Craig a primit o stea pe Walk of Fame

Actorul britanic Daniel Craig a primit o stea pe Walk of Fame din Hollywood, miercuri, cu câteva zile înainte de premiera în Statele Unite a ultimului său film din franciza „James Bond”.

Filmul „No Time to Die” este al cincilea în care Daniel Craig joacă rolul agentului secret britanic, după un mandat de 15 ani. Steaua actorului Daniel Craig este cea de-a 2.704-a de pe Walk of Fame și a fost plasată lângă cea a regretatului Roger Moore, care l-a jucat pe James Bond în șapte filme, din 1973 până în 1985.

CITEȘTE ȘI:  Top 10 coloane sonore din filmele Bond (Video)

Daniel Craig a refuzat o avere pentru a-l interpreta pe James Bond

„Este o onoare absolută ca toată lumea din Hollywood să pășească peste tine”, a spus Craig la ceremonia de dezvelire a stelei sale. „Să fiu pe acest trotuar înconjurat de toate aceste legende mă face să fiu un om foarte, foarte, foarte fericit”, a mai spus el.

La eveniment au mai fost prezenți producătorii francizei „James Bond”, Barbara Broccoli și Michael G. Wilson, împreună cu actorul Rami Malek, care îl interpretează pe ticălosul Safin în „No Time to Die”.

Malek l-a descris pe Craig, în vârstă de 53 de ani, un om „de școală veche și elegant”, adăugând: „Abia aștept să văd unde te duce cariera ta”, potrivit Reuters.

După trei amânări din cauza pandemiei, „No Time to Die” a avut încasări de 121 de milioane de dolari în weekendul premierei din Marea Britanie și din cinematografele internaționale.

Actorul britanic Daniel Craig și-a ales deja următorul rol, Macbeth. Starul urmează să-l interpreteze pe ambițiosul ucigaș Macbeth pe Broadway, spectacolul urmând să aibă premiera în martie anul viitor. 

CITEȘTE ȘI: Pierce Brosnan a vorbit despre următorul James Bond: cine crede actorul că ar fi cel mai potrivit pentru rol

Edward Norton și Dave Bautista i se alătură lui Daniel Craig în „Knives Out 2”

Foto: Profimedia Images