Drama „Supernatural” va avea un spin off, “The Winchesters”

De: Loredana Toma / 25.06.2021, 20:31
Drama

Drama CW “Supernatural”,  cu Jensen Ackles și Jared Padalecki în rolurile principale, va avea un spin off. Canalul TV american a anunțat că va produce “The Winchesters”, care se va concentra pe părinții lui Sam și Dean Winchester, John și Mary.  Drama va fi produsă de cei de la Chaos Machine Productions, prin Warner Bros. Television.

“O poveste nespusă a unei iubiri eterne”

Noul show va fi prezentat din perspectiva unui povestitor, Dean Winchester, iar Ackles își va relua rolul. Noua producție este descrisă ca fiind “o poveste epică”, nespusă a iubirii dintre John și Mary. În același timp, producția arată cum s-au cunoscut cei doi și cum au pus totul cap la cap, nu doar pentru a-și salva iubirea, ci și întreaga lume, potrivit publicatiei Variety.

“The Winchesters”  este un show de al cărui scenariu se ocupă Robbie Thompson, care, totodată, are și rol de producător executiv. Tot el este cel care s-a ocupat anterior de producția executivă a serialului original.

Serialul SF horror “Supernatural” a fost creat de Eric Kripke și îi are ca actori principali pe Jared Padalecki, în rolul lui Sam Winchester, și pe Jensen Ackles, în rolul lui Dean Winchester, doi frați care vânează demoni, fantome, monștri și alte personaje de acest tip.

CITEȘTE ȘI: Producția pentru “House of the Dragon”, spin off al „Game of Thrones”, a început

Serialul „Killing Eve” se încheie cu sezonul 4, dar va avea spin off-uri

Trei producții spin-off “Game of Thrones” sunt în lucru la HBO

Foto: Profimedia Images