Ellen DeGeneres va pune capăt show-ului care îi poartă numele: Am nevoie de o nouă provocare

De: Ana Obretin / 13.05.2021, 09:47
Ellen DeGeneres va pune capăt show-ului care îi poartă numele: Am nevoie de o nouă provocare

Vedeta TV Ellen DeGeneres va pune capăt show-ului care îi poartă numele, în 2022, după 19 sezoane. Ellen s-a emoționat miercuri, când a înregistrat episodul de joi al emisiunii sale și a făcut anunțul, explicând și motivele pentru care a luat această decizie.

DeGeneres a spus că a știut întotdeauna în inima ei că următorul sezon, al 19-lea, va fi ultimul și că are încredere în instinctele sale. Păstrând o notă de amuzament, Ellen a spus că numărul 19 este unul bun, vorbind despre cel de-al 19-lea amendament din Constituția SUA, prin care li s-a oferit femeilor dreptul de vot, amintind și de faptul că a discutat despre aceste aspecte cu soția ei, actrița Portia de Rossi.

Ellen le-a mulțumit tuturor celor care au făcut din emisiunea sa una de referință și a promis că sezonul final va fi unul fantastic, cu multe sărbători și surprize.

„The Ellen DeGeneres Show” a debutat în 2003 și, de-a lungul anilor, a devenit una dintre cele mai populare emisiuni de gen, inspirând chiar și o serie de producții, precum „Ellen’s Game of Games”, „The Masked Dancer”, „Family Game Fight” și „Ellen’s Greatest Night of Giveaways”.

Anunțul nu este deloc surprinzător, deoarece actualul contract al lui DeGeneres se încheie în 2022, scrie Variety. Au existat zvonuri, când și-a prelungit contractul, în 2019, potrivit cărora intenționa să încheie show-ul la acel moment, deși a semnat în cele din urmă pentru alți trei ani. Warner Bros., a cărui filială Telepictures Productions produce show-ul, se pregătește pentru plecarea lui DeGeneres de mai mult timp. Unul dintre posibilii succesori vizați de studio a fost Jennifer Aniston, după ce aceasta a impresionat cu aparițiile sale la „Ellen”.

„Aveam de gând să mă opresc după sezonul 16”, a spus DeGeneres într-un interviu pentru The Hollywood Reporter. În cele din urmă a semnat pentru trei ani. „Am știut că va fi ultimul, Acesta a fost planul tot timpul”, a spus aceasta.

Ellen DeGeneres a avut, printre altele, un rol semnificativ în schimbarea percepțiilor Americii față de comunitatea LGBT. DeGeneres și-a lansat talk show-ul la cinci ani după ce a apărut pe coperta revistei Time, făcând public faptul că este gay. Iar, după ce Oprah Winfrey a pus capăt show-ului său după 25 de ani, în 2011, DeGeneres a devenit liderul emisiunilor de gen din afara prime time. 

Recent, însă, DeGeneres și show-ul său au fost ținta unor acuzații de comportament rasist și de practici de intimidare din partea unor membri ai echipei. În aprilie 2020, au apărut informații potrivit cărora membri din echipa de producție au reclamat reducerea salariilor, lipsa de comunicare și un tratament nepotrivit din partea producătorilor,  după ce emisiunea a fost suspendată din cauza pandemiei. DeGeneres a vorbit, în cele din urmă, despre acuzații, iar trei producători de top ai emisiunii au fost concediați. Totuși, și reputația lui DeGeneres a avut de suferit. 

Născută pe 26 ianuarie 1958, Ellen DeGeneres este actriță, realizatoare de televiziune și scriitoare. Înainte de a-și lansa talk show-ul, aceasta a jucat în sitcom-ul care îi purta numele, „Ellen”, din 1994 până în 1998. De-a lungul carierei, a câștigat numeroase premii, printre care și un Primetime Emmy.

CITEȘTE ȘI: Ellen DeGeneres îşi lansează propria linie vestimentară

Ellen DeGeneres a “crăpat” Twitter-ul! Poza de la Oscar a devenit virală

Cuplul Ellen DeGeneres si Portia de Rossi se muta in vila lui Brad Pitt (Poze)

Foto: Profimedia Images