Emma Stone face parte oficial din distribuția „Cruella 2″

De: Nicoleta Lepădatu / 14.08.2021, 17:59
Emma Stone face parte oficial din distribuția „Cruella 2

Câștigătoarea premiului Oscar, Emma Stone, a semnat un contract pentru a juca în continuarea filmului Cruella, ceea ce este un semn foarte bun pentru Disney, care a primit adesea critici pentru modelul său de business.

Din cauza pandemiei, filmul „Cruellaa fost lansat simultan în cinematografe pe nivelul Disney+, pe 26 mai, câștigând peste 222 milioane de dolari din vânzările de bilete la nivel mondial. Lansarea Cruella 2 reprezintă încă o discuție foarte îndepărtată și nu este sigur în acest moment dacă filmul va fi o versiune doar pentru cinematografe sau va fi lansat, ca și predecesorul său, simultan pe rețeaua de streaming și în cinematografe.

Contractul Emmei Stone pentru Cruella 2  ar unul extrem de avantajos pentru ambele părți, mai ales într-un moment în care Disney încă evaluează modelul ferestrei dinamice pe titlurile sale eveniment.

Patrick Whitesell, președintele executiv al Endeavour, agenția care o reprezintă pe Emma Stone a spus despre contractul ei pentru Cruella 2.

„În timp ce peisajul media a fost întrerupt într-un mod semnificativ pentru toți distribuitorii, partenerii lor creativi nu pot fi lăsați pe margine. Acest acord demonstrează că poate exista o cale echitabilă care protejează artiștii și aliniază interesele studiourilor cu aceștia. Suntem mândri să lucrăm alături de Emma și Disney și apreciem disponibilitatea studioului de a recunoaște contribuțiile ei ca partener creativ. Sperăm că acest lucru va deschide ușa mai multor membri ai comunității creative pentru a participa la succesul noilor platforme.”

În ultimii ani, Disney a produs o serie de adaptări live-action ale blockbusterelor lor clasice animate. Acest trend a luat amploare în mare parte datorită seriei „Maleficent“, cu Angelinei Jolie, iar acum este și noul film Cruella, cu Emma Stone.

„Cruella“ a ajuns deja în cinematografe, iar scena finală a părut să sugereze o posibilă continuare, lucru confirmat între timp din mai multe surse.

CITEȘTE ȘI: „Cruella 2“: Va avea filmul în care este protagonistă Emma Stone o continuare? Ce spune regizorul

Foto: Foto: Forum Film România