Face yoga şi meditaţie de două ori pe zi! Aşa se relaxează Lili Sandu!

Apropo.ro / 17.10.2014, 13:41
Face yoga şi meditaţie de două ori pe zi! Aşa se relaxează Lili Sandu!
Lili Sandu a fost mereu în centrul atenţiei. Silueta ei stârneşte uneori invidie. Cum se întreţine? E fericită şi asta e tot ce contează!
De când trăieşte în America, la Los Angeles, şi-a impus un stil de viaţă la care nu poate renunţa, iar faptul că este vegană convinsă o ajută să mănânce sănătos. În plus, dacă e fericită, lucrurile merg strună. Iar la starea ei de bine contribuie yoga şi meditaţia!
 
 
Foto: Facebook
 
 
“Cum mă întreţin? Este foarte simplu, nu am un program din punctul de vedere al dietelor, dar am un mod de viaţă, cu yoga şi cu meditaţie. Am început cu un Nalini Yoga, de trei ani, care mă ajută foarte mult şi mă ţine echilibrată. Trăim într-o lume care merge tot timpul înainte şi trebuie să ai un echilibru, să ştii tot timpul cum să te întorci la tine, cum să  priveşti în tine, să te asculţi pe tine. Şi ăsta e modul meu de viaţă. Fac yoga şi fac meditaţie de două ori pe zi. Aş putea să vorbesc foarte multe despre lucrul ăsta… Mănânc atunci când îmi este foame. Sunt vegană strict de patru ani şi jumătate. Încerc să mănânc cât se poate de sănătos, legume, fructe şi încerc să fiu fericită. Am  prietene care sunt tot timpul la diete şi mănâncă cât se poate de sănătos, dar din cauza faptului că nu ştiu să-şi cunoască fericirea sau că fericirea lor se bazează pe alţii, ceea ce e foarte greşit,  atunci nici măcar nu-ţi dai seama dacă sunt într-o dietă foarte bine pusă la punct  sau că modul lor de viaţa este unul foarte sănătos şi că stau trei ore la sala şi lucrează foarte mult…Cred că fericirea este cea mai importantă!”, spune Lili Sandu. 
 
 
Foto: Facebook
 
 
Cât despre operaţii estetice, coprezentatoarea show-ului „Dansează printre stele” de la Antena 1 a spus că îi este frică să apeleze la bisturiu pentru a face mici ajustări estetice.
 
“Nu am nicio operaţie estetică la faţă. Mi-e frică foarte mult. Asta nu înseamnă că nu le recomand, probabil că la un moment dat  va trebui să ajung la aşa ceva, dar cred cu tărie că ce mănânci contează foarte mult, la fel şi modul de viaţă pe care îl ai!”, mărturiseşte vedeta.