„Fear The Walking Dead” va avea un al optulea sezon, cu premiera anul viitor

De: Ana Obretin / 06.12.2021, 11:52

Serialul „Fear The Walking Dead” va avea un al optulea sezon, care va avea premiera în 2022. Kim Dickens, fostul star al serialului al cărei personaj a fost ucis în 2018, se va întoarce în a doua jumătate a sezonului al șaptelea, difuzat din 17 aprilie 2022.

Informația a fost dezvăluită duminică, de postul TV AMC.

Dickens, a cărei Madison Clark a fost ucisă în urmă cu trei ani, în sezonul al patrulea, își va face reapariția triumfală în drama cu zombie. „Madison Clark este un personaj de bază pentru universul FTWD – complex, eroic, o persoană care devine un războinic și apoi o forță a bunăvoinței”, a declarat Scott M. Gimple, șeful de conținut al universului The Walking Dead, citat de The Hollywood Reporter.

Postul nu a oferit alte detalii despre revenirea lui Madison. Personajul a fost considerat mort, după ce, aparent, s-a sacrificat pentru a-și salva familia și prietenii de o hoardă de zombie. La momentul plecării ei, Dickens a declarat intr-un interviu acordat THR că nu a fost alegerea ei, ci una făcută de showrunner-ii Andrew Chambliss și Ian Goldberg, care au preluat locul creatorului serialului original, Dave Erickson. Moartea personajului ei nu a fost niciodată confirmată pe ecran, deci o ușă a rămas deschisă.

Pe de altă parte, serialul original „The Walking Dead” se va încheia în 2022, cu al 11-lea și ultim sezon. După încheierea dramei originale, favoriții fanilor Norman Reedus și Melissa McBride vor trece într-un serial spin-off, „Carol și Daryl”, căruia i se va alătura producția „Tales of the Walking Dead”, la AMC.

Vizionează teaser-ul pentru a doua jumătate a sezonului al șaptelea al prequelului producției „The Walking Dead”, „Fear The Walking Dead”:

CITEȘTE ȘI: Ultimul sezon din “Walking Dead” va fi lansat mai devreme și are  mai multe episoade

Trailerul filmului cu zombi „The Army of the Dead”, lansat de Netflix

“Army Of The Dead”, de Zack Snyder – un film imprevizibil, dar cu mesaje sociale diverse

Profimedia Images