Filmările „Ticket to Paradise” cu George Clooney şi Julia Roberts, oprite din cauza creșterii numărului de cazuri de Covid-19

De: Nicoleta Lepădatu / 19.01.2022, 06:14
Filmările „Ticket to Paradise” cu George Clooney şi Julia Roberts, oprite din cauza creșterii numărului de cazuri de Covid-19

Producătorii comediei romantice Universal „Ticket to Paradise” au oprit filmările în Australia din cauza creșterii numărului de cazuri de Covid-19 în statul Queensland. Ca urmare a acestei întreruperi care va dura cel puțin trei luni George Clooney şi Julia Roberts s-au întors în Statele Unite, conform publicației Variety.

Regizat de Ol Parker („Mamma Mia: Here We Go Again”, „Best Exotic Marigold Hotel”) după un scenariu pe care l-a scris cu Daniel Pipski, lungmetrajul are în centru doi foşti soţi care se găsesc implicaţi într-o misiune comună: încearcă să îşi oprească fiica îndrăgostită să comită aceleaşi greşeli pe care ei le-au făcut în trecut.

Universal a programat iniţial „Ticket to Paradise” să fie lansat în cinematografe pe 30 septembrie 2022, dar studioul a amânat de atunci pentru 21 octombrie 2022. Cele trei luni de pauză vor determina schimbări şi pentru această nouă dată.

Autorităţile australiene au raportat, marţi, cel mai mare nivel de decese din stat în valul Omicron, cu 16 decese şi aproape 16.000 de cazuri noi. Dar cu niveluri ridicate de vaccinare (mai mult de 88% din populaţia de peste 16 ani a statului a primit două doze de vaccin), oficialii locali din domeniul sănătăţii raportează un număr scăzut de spitalizări. Experţii au estimat că valul va atinge vârful până la sfârşitul lunii ianuarie.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Motivul pentru care George Clooney a refuzat 35 de milioane de dolari pentru o zi de filmare

Jennifer Garner o înlocuiește pe Julia Roberts în ”The Last Thing He Told Me”, seria limitată de la Apple