Filmul anime „The Witcher: Nightmare of the Wolf” are premiera în august, pe Netflix (VIDEO)

De: Ana Obretin / 12.07.2021, 12:44
Filmul anime

Netflix a anunțat că va lansa un film anime care va completa universul „The Witcher”, „Nightmare of the Wolf”, pe 23 august, iar un teaser al producției a fost deja difuzat online.

Lungmetrajul anime, dezvăluit în cadrul primului eveniment WitcherCon organizat de Netflix, spune povestea lui Vesemir, un tânăr și îndrăzneț „witcher”, care a dat o viață trăită în sărăcie pe a ucide monștri pentru bani. Filmul este regizat de Han Kwang Il, dup[ un scenariu de Beau de Mayo.

Participând la un panel WitcherCon intitulat „Geralt of T-Rivia”, Lauren Schmidt Hissrich – showrunner și producător executiv al „The Witcher: Nightmare of the Wolf” – a invitat fanii să arunce o primă privire la Vesemir, potrivit unui comunicat remis Apropo de Netflix.

Anunțul despre acest lungmetraj este una dintre noutățile prezentate la WitcherCon. La același eveniment a mai fost difuzat teaser-ul pentru al doilea sezon al seriei live-action „The Witcher”, care are premiera pe 17 decembrie.

Convins că Yennefer și-a pierdut viața în bătălia de la Sodden, Geralt din Rivia o duce pe prințesa Cirilla la Kaer Morhen, locul în care și-a petrecut copilăria și cel mai sigur pe care-l cunoaște. În vreme ce dincolo de ziduri regi, elfi, oameni și demoni se luptă pentru supremație, Geralt trebuie să o protejeze pe fată de ceva cu mult mai periculos și anume de propria ei putere misterioasă, se arată în sinopsisul furnizat de Netflix.

CITEȘTE ȘI: Netflix anunță lansarea oficială a trailerului filmului „Sweet Girl‟ (Video)

Sezonul al doilea al serialului “Emily in Paris” intră în producție

Netflix va cheltui peste 17 miliarde de dolari pe conținuturi în 2021; „Lupin”, cel mai popular titlu

Foto: Netflix