Filmul cu Jennifer Lopez “Shotgun Wedding” are premiera în vara lui 2022

De: Loredana Toma / 29.04.2021, 14:46

Comedia romantică “Shotgun Wedding”, cu Jennifer Lopez și Josh Duhamel în rolurile principale, va fi lansată în cinematografe în vara lui 2022. Reprezentanții studiourilor de film Lionsgate au stabilit ca data de lansare să fie anul viitor, pe 29 iunie. 

Producția este una care împletește comedia cu drama, în care Darcy (Lopez) și Tom (Duhamel) își adună familiile pentru petrecerea de nuntă, iar, mai apoi, întregul eveniment este deturnat, totul derulându-se într-un mod tragi-comic ce dă un nou sens sintagmei “până când moartea ne va despărți”, scrie Variety.

Rolul interpretat de actorul Josh Duhamel îi fusese inițial atribuit lui Armie Hammer, dar acesta n-a mai participat din cauza scandalului mediatic în care este implicat. Hammer este acuzat de mai multe femei de hărțuire sexuală, viol și abuz. Atunci când a fost anunțată înlocuirea, în luna ianuarie, actorul a declarat că oricum acest rol nu ar fi fost convenabil pentru el, pentru că nu și-ar fi lăsat copiii singuri pentru o perioadă atât de lungă.

Filmările pentru „Shotgun Wedding” s-au încheiat deja

Producția filmului a început la scurt timp după ce Hammer a fost înlocuit cu Josh Duhamel, iar, în prezent, filmările sunt deja încheiate, urmând procesul de postproducție.

„Shotgun Wedding” este regizat de Jason Moore, după un scenariu scris de creatoarea producției “New Girl”, Jason Elizabeth Meriwhether, în colaborare cu Mark Hammer. Din distribuție mai fac parte actorii Jennifer Coolidge, Lenny Kravitz și Cheech Marin.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Jennifer Lopez (@jlo)

Printre filmele Lionsgate care au deja o dată de lansare stabilită pentru anul acesta și pentru anul viitor se numără: “The Protégé”, care va fi disponibil pe 20 august, și “White Bird: A Wonder Story”, cu premiera pe 16 septembrie 2022.

“The Protégé”, care inițal s-a intitulat “The Asset”, îi are în distribuție pe actorii Samuel L. Jackson, Michael Keaton și Maggie Q și este o poveste despre răzbunare. Anna (Maggie Q) este cel mai bun asasin din lume, care a fost antrenată de o legendă în domeniu, Moody, interpretat de Jackson. Când acesta este ucis în mod brutal, Anna intră într-un joc răzbunător, de-a șoarecele și pisica, pentru a-l ucide pe asasinul lui Moody, interpretat de Keaton.

“White Bird: A Wonder Story” spune povestea unui elev, Julian Albans, care este hărțuit în școală și care, apoi, cu ajutorul poveștilor bunicii sale (Helen Mirren) va suferi mai multe transformări.

CITEȘTE ȘI: Cum își menține Jennifer Lopez silueta de vis la 51 de ani

Jennifer Lopez, blondă, sexy și goală, în noul clip “In the Morning”

Foto: Profimedia Images