Florence Pugh va juca în adaptarea cărții „La răsărit de Eden”, de John Steinbeck, produsă de Netflix

De: Ana Obretin / 23.06.2022, 14:58
Florence Pugh va juca în adaptarea cărții

Actrița Florence Pugh va juca în adaptarea volumului clasic „La răsărit de Eden/ East of Eden”, al lui John Steinbeck, produsă de Netflix.

Romanul lui Steinbeck a fost adaptat pentru prima dată într-un film în 1995, de Elia Kazan. Nepoata lui, Zoe Kazan, va scrie acum și va produce executiv viitoarea miniserie. Pugh va servi și ea ca producător executiv al proiectului.

CITEȘTE ȘI: Tom Hanks: În ce film celebru ar refuza să joace astăzi

Chris Evans, în cele mai bune 5 roluri, care nu sunt asociate francizei Marvel (VIDEO)

Povestea tristă a lui Pat Morita, actorul care l-a interpretat pe maestrul din „The Karate Kid”

Într-un interviu pentru Deadline, Kazan a dezvăluit că Pugh o va juca pe soția manipulatoare Cathy Ames, adăugând că nu își poate imagina pe cineva mai bun pentru acest rol.

„M-am îndrăgostit de ‘East of Eden’ când l-am citit prima dată, în adolescență”, a spus ea. „De atunci, adaptarea romanului lui Steinbeck – marea, extinsă, întregul său univers de trei generații – a fost visul meu”, a spus aceasta. „Mai mult decât orice, am vrut să dau o expresie deplină uluitoarei antieroine singulare a romanului, Cathy Ames”, a adăugat ea, potrivit NME.

„East of Eden” spune povestea unui bărbat care concurează cu fratele său pentru afecțiunea tatălui lor. Tensiunile cresc și mai mult când începe să se îndrăgostească de soția fratelui său. Adaptarea cinematografică a lui Elia Kazan a acoperit doar ultima parte a cărții lui Steinbeck.

Între timp, Florence Pugh va apărea alături de Harry Styles în noua dramă „Don’t Worry Darling”, despre o femeie care descoperă un adevăr tulburător într-un oraș utopic condus de bărbați.

Vezi trailerul mai jos:

De asemenea, actrița a fost distribuită recent în „Dune: Part Two”, care va fi difuzat în cinematografe din octombrie 2023.

CITEȘTE ȘI: Florence Pugh ar putea juca rolul prințesei Irulan în „Dune: Part 2” 

Foto: Profimedia Images