„Free Guy / Eliberează-l pe Guy” se află pe primul loc și în box office-ul românesc de weekend

De: Nicoleta Lepădatu / 17.08.2021, 07:02
„Free Guy / Eliberează-l pe Guy” se află pe primul loc și în box office-ul românesc de weekend

„Free Guy / Eliberează-l pe Guy”, cea mai nouă producție a studiourilor 20th Century a urcat în weekendul premierei direct pe locul întâi în box office-ul românesc de weekend, cu încasări de 502.229 lei.

O comedie care se transformă treptat într-o poveste despre alegeri, curaj, prietenie, umanitate și ce înseamnă să te găsești pe tine într-o lume care vrea să te conformezi, cu Ryan Reynolds, Jodie Comer, Joe Keery, Lil Rel Howery, Utkarsh Ambudkar și Taika Waititi în rolurile principale.

Purtând semnătura regizorului Shawn Levy și bazat pe un scenariu semnat de Matt Lieberman și Zak Penn, filmul spune povestea lui Guy, un casier bancar, care duce o viață banală până în clipa în care realizează că trăiește într-un joc video și tot universul îi este dat peste cap.

Pe locul al doilea în box office-ul românesc de weekend se află ocupantul locului întâi de săptămâna trecută, filmul cu supereroi „The Suicide Squad‟ cu încasări de 196.827 lei.  Regizorul James Gunn revine cu filmul de aventură-acțiune cu supereroi „The Suicide Squad‟ cu o colecție a celor mai degenerați delincvenți din universul D.C.. În Belle Reve, închisoarea de categorie A cu cea mai mare rată de mortalitate din SUA sunt ținuți cei mai periculoşi super-ticăloși, iar câțiva dintre ei ar face orice pentru a ieși – inclusiv să se alăture supersecretului Task Force X. Străbătând o junglă plină de militanți și forțe de gherilă, echipa se află într-o misiune de căutare și distrugere, avându-l doar pe colonelul Rick Flag pe teren pentru a-i ţine în frâu… și pe tehnicienii guvernului Amandei Waller în căști, urmărindu-le fiecare mișcare. Din distribuție fac parte Margot Robbie, Joel Kinnaman, Idris Elba, Viola Davis, Pete Davidson.

Pe locul al treilea în box office-ul românesc de weekend se află în continuare animația „Luca”, cu încasări de 194.587 de lei. În atmosfera superbă a unui oraș de pe Riviera italiană, „Luca” este o poveste despre un băiat care are parte de o vară memorabilă, plină de înghețată, paste și călătorii nenumărate cu scooterul. Pe numele lui Luca, el împarte toate aceste aventuri cu noul său prieten, Alberto. Însă toată distracția este amenințată de posibilitatea dezvăluirii unui secret foarte bine păstrat: ambii băieți sunt, de fapt, monștri marini dintr-o altă lume aflată dincolo de suprafața apei.

Topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în weekend în cinematografele românești este completat de „Jungle Cruise” (181.488 lei), „Don’t Breathe 2‟ (163.616 lei), Noaptea judecății eterne‟ (127.608 lei),  „Furios și iute 9‟ (107.989 lei), „Familia Crood: Vremuri noi‟ (79.852 lei), “Wrath of Man – Furia unui om periculos”, de Guy Ritchie, cu Jason Statham în rolul principal, cu încasări de 60.500 lei și „Old: Prizonierii timpului‟ (27.809 lei).

Foto: Forum Film România

CITEȘTE ȘI: „Free Guy / Eliberează-l pe Guy”, pe primul loc în box office-ul nord-american de weekend