„Ghostbusters: Afterlife” – noul trailer este plin de nostalgie

De: Ana Obretin / 28.07.2021, 18:23

Sony Pictures a lansat un trailer pentru filmul „Ghostbusters: Afterlife”, cu Finn Wolfhard, McKenna Grace, Carrie Coon și Paul Rudd, în care apar și personajele devenite clasice interpretate de Bill Murray, Dan Aykroyd și Harold Ramis.

Murray, Akroyd, Ernie Hudson, Sigourney Weaver, Annie Potts și Ramis au făcut parte din hitul original, lansat în 1984, dar și din continuarea filmului, „Ghostbusters II”, din 1989.

După moartea lui Ramis, în 2014, nu era clar dacă va mai fi realizat un al treilea film cu distribuția originală. Sony a produs un remake cu o distribuție exclusiv feminină a filmului, în 2016, cu Leslie Jones, Kristen Wiig, Kate McKinnon și Melissa McCarthy. Însă acel lungmetraj a avut încasări slabe în cinema, iar Sony a decis să îl aducă pe Jason Reitman ca scenarist și regizor pentru „Ghostbusters: Afterlife”. Acesta a adus o distribuție mai tânără și a convins o parte din vedetele originale să apară în noul film.

„Ghostbusters: Afterlife” trebuia să fie lansat în iulie 2020, dar a fost amânat de mai multe ori din cauza pandemiei. Acum este programat să fie lansat în cinema pe 11 noiembrie.

„Vânătorii de fantome/ Ghostbusters” este o comedie în care un trio de parapsihologi excentrici pun la punct o afacere vizând vânătoarea de fantole în New York. Primele două filme au avut încasări de peste 500 de milioane de dolari la nivel mondial.

CITEȘTE ȘI: Cannes 2021: „The French Dispatch”, de Wes Anderson, ovaționat nouă minute la premieră (VIDEO)

Trailerul „Madres paralelas”, de Almodovar, care deschide Veneția, a fost lansat (Video)

Foto: Profimedia Images