I Am Britney Jean

De: Mioara Tronaru / 25.01.2014, 14:00
I Am Britney Jean
E! anunţă premiera documentarului de 90 de minute E!ES: I Am Britney Jean, duminică, 26 ianuarie, la ora 23.00. Filmul documentar urmăreşte, în exclusivitate, următoarea etapă din cariera lui Britney Spears – pregătirile pentru mult-aşteptatul contract de doi ani pentru show-ul din Las Vegas, Britney: Piece of Me.

Britney Spears se pregăteşte să-şi petreacă următorii doi ani concertând la Planet Hollywood Resort & Casino din Las Vegas şi toată lumea discută despre asta: vânzările de bilete au explodat şi zvonurile despre ce va cânta, ce va purta şi cum va arăta spectacolul circulă cu viteză. În acest documentar de 90 de minute, E! va urmări în exclusivitate următoarea etapă din viaţa megastarului: concertele care se anunţă a fi cel mai mare triumf al carierei sale.

E!ES: I Am Britney Jean, care va avea premiera la E! duminică, 26 ianuarie 2014, la ora 23:00, aruncă o privire în viaţa uneia dintre cele mai expuse şi, totodată, cele mai secretoase celebrităţi contemporane, şi o urmăreşte în timp ce se confruntă cu una dintre cele mai mari provocări de până acum, ocupându-se în paralel şi de terminarea noului ei album, filmarea de noi videoclipuri, acordarea de interviuri şi creşterea copiilor ei.

Noul ei album, Britney Jean, a fost lansat pe 29 noiembrie 2013, iar repetiţiile pentru spectacolele din Las Vegas au început pe 10 decembrie. De atunci, Britney munceşte din greu la pregătirile celui mai elaborat spectacol al ei de până acum. Telespectatorii vor arunca o privire în culisele vieţii lui Spears, într-un moment-cheie, când aceasta termină de scris şi de înregistrat cel mai personal album al ei de până acum şi produce şi co-regizează primul ei spectacol din Las Vegas. Spears va dezvălui, în plus, detalii despre viaţa ei personală şi profesională, în unele dintre cele mai sincere interviuri de până acum. Acest documentar de 90 de minute va surprinde pregătirile, emoţiile şi anticiparea de dinaintea evenimentului care promite să bată noi recorduri în cariera megastarului.

Britney Spears, un simbol al muzicii pop, laureată cu Premiul Grammy şi câştigătoare a discului de platină, este unul dintre cei mai de succes entertaineri din istoria muzicii pop. În 10 ani, Spears a vândut aproape 100 de milioane de discuri în întreaga lume, clasându-se pe a patra poziţie în clasamentul celor mai de succes cântăreţe americane din istorie. Primul ei single, …Baby One More Time, a fost un hit internaţional, care a doborât recordurile cu vânzări de peste 27 de milioane de copii în întreaga lume şi deţine momentan 14 discuri de platină în SUA. A fost numită de revista „Billboard” „cântăreaţa cu cele mai bine vândute albume din ultimii 10 ani (1998-2008)” şi, în 2011, a primit premiul MTV Video Vanguard.