Ilinca Vandici: Cum arată meniul vedetei într-o zi!

Apropo.ro / 04.08.2014, 12:29
Ilinca Vandici: Cum arată meniul vedetei într-o zi!
Ilinca Vandici a revenit pe “sticlă” şi arată cum nu se poate mai bine! Prezentatoarea emisiunii “O iubire de-o vară”, de la Kanal D, ne-a mărturisit cum se menţine în formă şi a dezvăluit pentru ApropoTV.ro ce conţine meniul ei într-o zi. În plus, am mai aflat şi alte secrete ale Ilincăi! Vă invităm să le descoperiţi!
Ilinca, ai o siluetă de invidiat! Ce faci de nu te îngraşi? Cum te ţii departe de “tentaţii”?
 
Nu rezist tentaţiilor, sunt şi eu om! Însă am învăţat ce înseamnă măsura şi echilibrul. Dacă am poftă să mănânc ciocolată, mănânc 3-4 bucăţele şi apoi mă opresc. Aşa şi cu restul alimentelor „periculoase”. Am o viaţă liniştită şi ordonată, dorm atât cât organismul îmi cere, nu fac excese, mănânc sănătos şi la ore fixe, fac sport de 4-5 ori pe săptămână, în rest mai ţine şi de conformaţie, moştenire genetică şi metabolism.
 
Cum arată meniul tău într-o zi de vară? Ce conţine?
 
La micul dejun mănânc iaurt natural cu goji, merişoare, tărâţe sau cereale integrale şi ovăz sau omletă din două albuşuri şi brânză degresată. La prânz mănânc, de obicei, grătar din piept de curcan cu salată sau peşte cu brocoli, ciuperci sau salată. Seara mănânc salată cu ton sau cu pui, fructe de mare la grătar sau doar fructe de sezon. 
 
Foto: PR
 
Ce trucuri foloseşti vara asta pentru piele şi întreţinere?
 
Îmi hidratez pielea foarte bine şi folosesc un cocktail de uleiuri de măsline, argan, morcov, jojoba, vitamina E, care este absorbit foarte repede. 
 
Mergi des la solar? Îl recomanzi?
 
 Nu merg deloc la solar şi nu îl recomand! Prefer să stau la plajă vara, însă cu măsură, doar în intervalele orare recomandate. Iar iarna pot folosi o cremă autobronzantă, daca simt neapărat nevoia de piele bronzată. 
 
Eşti adepta leacurilor băbeşti? Îţi aplici măşti de înfrumuseţare singură, acasă?
 
Nu sunt adepta lor, însă din când în când le folosesc, conştientă fiind de beneficiile lor. Folosesc bucăţile de castravete aşezate pe ochii obosiţi, o dată pe lună îmi fac o mască de hidratare din ce găsesc prin frigider, iar pentru hidratarea pielii corpului folosesc uleiuri naturale. Pentru faţă folosesc o cremă pe bază de uleiuri şi vitamine preparată în farmacie. 
 
Dana Popa