Jamie Dornan i se alătură lui Gal Gadot în thrillerul de spionaj „Heart of Stone”

De: Nicoleta Lepădatu / 02.02.2022, 08:28
Jamie Dornan i se alătură lui Gal Gadot în thrillerul de spionaj „Heart of Stone”

Jamie Dornan va juca alături de Gal Gadot în thrillerul de spionaj Netflix și Skydance Media „Heart of Stone”.

„Heart of Stone” îl are pe regizorul „The Aeronauts” Tom Harper la cârma producției a cărui scenariu este scris de către Greg Rucka și Allison Schroeder. Nu se știe nimic deocamdată despre intriga filmului.

Producători vor fi David Ellison, Dana Goldberg și Don Granger de la Skydance, alături de Bonnie Curtis și Julie Lynn de la Mockingbird și Gal Gadot și Jaron Varsano de la Pilot Wave. Patty Whitcher, Harper și Rucka vor fi producători executivi.

Jamie Dornan poate fi văzut în prezent în „Belfast”, pentru care a primit o nominalizare la Critics Choice și una la Globul de Aur. În continuare, el va putea fi urmărit în serialul „The Tourist” de la HBO Max, care va avea premiera pe 3 martie.

Actorul irlandez a mai jucat recent în „Barb and Star Go to Vista Del Mar”, iar printre rolurile sale anterioare se mai află cele din „The Fall” și „A Private War”. El este totuși cel mai cunoscut pentru munca sa la franciza Universal „Fifty Shades”.

Dornan va apărea alături de Gadot, care a jucat în „Red Notice” de la Netflix, alături de Ryan Reynolds și Dwayne Johnson. Ea va juca, de asemenea,  în „Cleopatra”, film al regizorului Kari Skogland.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Gal Gadot s-a alăturat remake-ului ”Albă ca Zăpada” de la Disney, în rolul reginei malefice

Remake-ul filmului clasic al lui Hitchcock „To Catch a Thief” este în lucru, cu Gal Gadot în rolul principal