Jim Carrey se gândește să se retragă din actorie; Care este motivul

De: Ana Obretin / 02.04.2022, 09:04
Jim Carrey se gândește să se retragă din actorie; Care este motivul

Actorul Jim Carrey spune că se gândește să se retragă din actorie. Starul a dezvăluit într-un interviu pentru Variety că cel mai recent film al său – „Sonic the Hedgehog 2” – ar putea fi ultimul din carieră.

„Ei bine, mă retrag”, a spus Carrey. „Da, probabil. Vorbesc destul de serios. Depinde. Dacă îngerii aduc un fel de scenariu scris cu cerneală aurie care îmi spune că va fi foarte important să fie văzut de oameni, s-ar putea să continuu drumul, dar acum îmi iau o pauză”, a declarat actorul în interviul pentru Variety.

CITEȘTE ȘI: Top 10 cele mai bune filme adaptate după jocuri video

Top actori de la Hollywood cel mai bine plătiți. Cât câștigă Daniel Craig, Dwayne Johnson sau Will Smith

„Îmi place foarte mult viața mea liniștită și îmi place foarte mult să pun vopsea pe pânză, îmi iubesc foarte mult viața spirituală și simt că – și asta este ceva ce s-ar putea să nu auzi vreodată de la o altă celebritate – eu am destul. Am făcut destule. Îmi ajunge”, a mai spus acesta.

Într-o recenzie de trei stele a celui de-al doilea film „Sonic The Hedgehog”, NME a scris: „’Sonic 2′ este cu siguranță mulțumitor pentru fani și vine preîncărcat cu o scenă postcredit care sugerează mai multă acțiune (și mai multe reveniri la joc) care urmează. Cine își amintește acum acel prim design depășit?”.

Pe de altă parte, Jim Carrey a spus recent că organizatorii premiilor Oscar „nu au coloană vertebrală”, după ce Will Smith a fost ovaționat în picioare pentru câștigarea premiului pentru cel mai bun actor, după ce l-a pălmuit pe Chris Rock pe scenă. „Am fost rău”, a spus Carrey. „M-au înfuriat ovațiile în picioare. Am simțit că întregul Hollywood nu are pur și simplu coloană vertebrală. Chiar am simțit că acesta este un indiciu clar că nu mai suntem clubul cool”, a completat acesta.

CITEȘTE ȘI: David Lee Roth, solistul trupei Van Halen, a anunţat că se va retrage din industria muzicală

Jon Voight se va retrage din carieră după ce va fi jucat rolul perfect în filmul fiicei sale, Angelina Jolie

Foto: Profimedia Images