Un film și un serial „Sonic The Hedgehog” sunt în dezvoltare la Paramount

De: Ana Obretin / 17.02.2022, 10:25
Un film și un serial

Compania Paramount a confirmat că are în dezvoltare lungmetrajul „Sonic The Hedgehog 3”, precum și un serial spin-off, chiar dacă al doilea film din serie va avea premiera abia în aprilie. Producțiile sunt bazate pe o celebră franciză de jocuri video, creată de Sega Corporation.

Într-un comunicat de presă, directorul general al Sega Corporation, Haruki Satomi, a declarat: „Suntem încântați să anunțăm că al treilea film ‘Sonic’ și prima serie live action ‘Sonic’ pentru Paramount+ sunt în curs de dezvoltare. Avem un parteneriat remarcabil cu Paramount și suntem încântați să continuăm să extindem franciza ‘Sonic the Hedgehog’ cu ei”.

CITEȘTE ȘI: Top 10 cele mai bune filme adaptate după jocuri video

Top 10 filme despre apocalipse

Top 10 cele mai piratate filme și seriale din 2021

„2022 se pregătește a fi un an semnificativ pentru franciză, al doilea film fiind lansat în aprilie, precum și ‘Sonic Frontiers’, titlul de joc video foarte așteptat, care se va alătura acestei sărbători. Sonic este iubit de fanii din întreaga lume de peste 30 de ani și așteptăm cu nerăbdare să continuăm să le aducem momente și experiențe memorabile pentru mulți ani de acum înainte”, a mai spus acesta.

„Sonic The Hedgehog 2” are o intrigă asemănătoare jocului video

În al doilea film, revin în distribuție Jim Carrey, Ben Schwartz și James Marsden, în rolurile Dr. Robotnik, Sonic și, respectiv, Tom Wachowski. Li se vor alătura Colleen O’Shaughnessey (Tails) și Idris Elba (Knuckles). 

Un sinopsis dezvăluit de studioul Paramount lasă să se înţeleagă că intriga acestei continuări va fi asemănătoare celei din jocul video.

„Sonic este pregătit pentru mai multă libertate, şi Tom şi Maddie acceptă să-l lase acasă în timp ce ei pleacă în vacanţă. Însă, imediat după plecarea lor, Dr. Robotnik revine, de data aceasta cu un nou partener, Knuckles, în căutarea unui smarald care are puterea de a construi şi distruge civilizaţii. Sonic face echipă cu propriul acolit, Tails, şi împreună ei pleacă într-o călătorie pentru a găsi smaraldul, înainte ca acesta să ajungă pe mâini greşite”.

Acest al doilea film este regizat de Jeff Fowler şi scris de scenariştii Pat Casey şi Josh Miller.

Foto: Profimedia images

CITEȘTE ȘI: Producția Netflix „The Harder They Fall”, cu Idris Elba și Regina King, deschide BFI London Film Festival