Johnny Depp, subiectul unei false licitații NFT, “în scop caritabil”

De: Loredana Toma / 05.05.2021, 15:57
Johnny Depp, subiectul unei false licitații NFT, “în scop caritabil”

Johnny Depp a fost subiectul unei licitații false unde urma să fie scos la vânzare, sub formă de NFT (Token Non-Fungible, care autentifică autorul folosind o semnătură digitală criptată) un poem pe care actorul l-ar fi scris pentru fosta sa iubită din tinerețe Winona Ryder.

La această licitație, în scop caritabil, urmau să fie disponibile mai multe obiecte personale de-ale lui Johnny Depp, inclusiv o fotografie cu autograf, în care actorul apare cântând la una dintre chitarele sale preferate, în vila lui din Franța. Evenimentul a fost, în cele din urmă, anulat.

Licitația a fost organizată de compania ViciNFT, condusă de Bill Gladstone, scriitor și publicist care i-a reprezentat, printre alții, pe Neil Young, Pamela Anderson și Deepak Chopra.

Johnny Depp: “Oamenii au crezut că fac parte din relația mea cu Winona”

Johnny Depp și Winona Ryder au format un cuplu în perioada 1990 – 1993 și erau cunoscuți pentru iubirea lor comună pentru poezie. Cei doi foști parteneri au jucat împreună, în 1990, în filmul “Edward Scissorhands”.

Ryder, care recent l-a apărat pe fostul iubit în procesul în care acesta a fost acuzat de violență domestică de fosta soție, Amber Heard, a declarat că relația lor “nu s-a comparat cu nimic din ceea ce a trăit înainte de a fi cu el”.

De cealaltă parte, Depp declara, la vremea respectivă, că “o iubește mai mult decât orice pe lumea aceasta”.

 Însă, relația lor s-a destrămat, iar, în 1993, Depp a povestit pentru publicația Los Angeles Times despre diferențele ce au dus la despărțirea sa de Ryder.  “Este foarte dificil să ai o viață personală în acest oraș (Los Angeles, n.r.). Noi am făcut greșeala de a fi foarte  deschiși cu oamenii, pentru că ne-am gândit că, dacă suntem onești și transparenți, curiozitatea lor imensă va fi distrusă, cumva. Din păcate, a fost fix invers și, mai mult decât atât, oamenii au ajuns să se poarte ca și cum ar fi fost parte din relația noastră”, a precizat Depp.

CITEȘTE ȘI: 11 celebrităţi care nu au fost căsătorite niciodată

24 de picturi clasice, îmbunătățite de celebrități

Cariera distrusă a lui Johnny Depp va fi subiectul a trei documentare

Un intrus s-a relaxat în locuința actorului Johnny Depp: a băut ceva și a făcut un duș

Foto: Profimedia Images