Johnny Depp va lansa un album muzical luna viitoare

De: Ana Obretin / 06.06.2022, 11:47
Johnny Depp va lansa un album muzical luna viitoare

Actorul Johnny Depp va lansa un album muzical luna viitoare. Deși, luna trecută, Depp a fost implicat într-un proces cu fosta sa soție, actrița Amber Heard, acesta a putut participa la mai multe concerte în Marea Britanie, alături de chitaristul rock Jeff Beck.

Între timp, Jeff Beck a dezvăluit că el și Johnny Depp urmează să lanseze un album împreună.

Beck a făcut anunțul în timpul unui concert susținut săptămâna trecută, la o zi după ce Depp a câștigat procesul intentat pentru defăimare lui Heard. Chitaristul a declarat: „L-am cunoscut pe acest tip acum cinci ani și de atunci nu ne-am oprit din râs. De fapt, am făcut un album. Nu știu cum s-a întâmplat. Va apărea în iulie”.

CITEȘTE ȘI: Margot Robbie va juca în „Pirații din Caraibe 6”, fără Depp

Moment viral cu Depp, care a desenat ceva în timpul procesului cu Amber Heard (VIDEO)

Johnny Depp a văzut, cap-coadă, doar unul dintre filmele în care a jucat. Alegerea e surprinzătoare

Vestea despre noul album urmează unui mesaj publicat pe Instagram de Depp, după victoria în instanță, în care a afirmat că este încântat să înceapă un „nou capitol” în viața lui, spunându-le fanilor că „ce este mai bun urmează să vină”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Johnny Depp (@johnnydepp)

Johnny Depp este actor, dar și chitarist și a cântat cu muzicieni celebri, ca Oasis, iggy Pop și Aerosmith. El a cântat la chitară și pe coloana sonoră a filmelor sale „Chocolat” și „Once Upon a Time in Mexico”

În 2015, a înființat supergrupul Hollywood Vampires, cu Alice Cooper și Joe Perry, cu care a lansat un album ce poartă numele trupei, în 2015. Trupa a susținut un concert și la București, în 2016. Al doilea album, „Rise”, a fost lansat ]n 2019.

CITEȘTE ȘI: „Johnny vs Amber”: documentarul în două părți despre deteriorarea și colapsul relației dintre Johnny Depp şi Amber Heard, comandat de Discovery

Foto: Profimedia Images