Justin Bieber conduce topul nominalizărilor la MTV Video Music Awards 2021

De: Ana Obretin / 12.08.2021, 10:35
Justin Bieber conduce topul nominalizărilor la MTV Video Music Awards 2021

Starul canadian Justin Bieber conduce în topul nominalizărilor la ediția de anul acesta a MTV Video Music Awards, fiind urmat îndeaproape de Megan Thee Stallion, Billie Eilish, BTS, Doja Cat, Drake, Giveon, Lil Nas X și Olivia Rodrigo.

Bieber a primit șapte nominalizări, la premiile pentru videoclipul anului și cea mai bună regie, pentru piesa „Popstar”, pentru artistul anului, pentru cea mai bună imagine, pentru „Holy”, și pentru cea mai bună melodie pop, cel mai bun montaj și cea mai bună colaborare, pentru „Peaches”.

Megan Thee Stallion s-a situat pe locul al doilea, cu șase nominalizări, majoritatea pentru piesa ei de succes „WAP”. Astfel, aceasta a primit nominalizări la premiile pentru videoclipul anului, artista anului, cea mai bună colaborare și cea mai bună melodie hip-hop. O altă nominalizare pentru cea mai bună melodie hip-hop a primit-o pentru colaborarea cu Lil Baby „On Me (The Remix)”.

Eilish, BTS, Doja Cat, Drake, Giveon, Lil Nas X și Rodrigo au primit câte cinci nominalizări.

Bieber și Megan Thee Stallion vor concura cu Ariana Grande, Doja Cat, Olivia Rodrigo și Taylor Swift la premiul pentru artistul anului.

În categoria „cel mai bun videoclip” au fost nominalizate „WAP” (Cardi B și Megan Thee Stallion), „Popstar” (DJ Khaled, Drake și Bieber), „Kiss Me More” (Doja Cat cu SZA), „Bad Habits” (Ed Sheeran), „Montero (Call Me By Your Name)” (Lil Nas X), „Save Your Tears” (The Weeknd).

„WAP” a fost, de asemenea, nominalizată la premiul pentru melodia anului, alături de „Mood” (24kGoldn cu iann dior), „Leave the door open” (Bruno Mars, Anderson. Paak și Silk Sonic), „Dynamite” (BTS), „Levitating” (Dua Lipa) și „Drivers License” (Rodrigo).

Ediția de anul acesta a MTV Video Music Awards va avea loc la Barclays Center din Brooklyn, New York, pe 12 septembrie. Emisiunea va fi difuzată simultan pe CMT, Comedy Central, Logo, MTV2, Nickelodeon, Paramount Network, Pop, TV Land, VH1 și The CW Reţea.

Lista completă a nominalizărilor se găsește pe site-ul MTV.

Anul trecut, Lady Gaga a fost marele câștigător al MTV VMA, după ce a primit cinci premii, dintre care trei pentru colaborarea cu Ariana Grande – „Rain on Me”.

CITEȘTE ȘI: Primele imagini din „Friends: The Reunion”; Justin Bieber, Lady Gaga și BTS, printre invitați

Justin Bieber își reamintește că l-a provocat, degeaba, pe Tom Cruise la un meci MMA

Foto: Profimedia Images