Kasabian anunță primul turneu fără fostul solist, Tom Meighan

De: Loredana Toma / 30.05.2021, 08:56
Kasabian anunță primul turneu fără fostul solist, Tom Meighan

Trupa britanică Kasabian va porni în primul turneu într-o formulă diferită, după ce a renunțat la solistul Tom Meighan. Turneul va începe în toamnă, în Marea Britanie, iar Serge Pizzorno îi va lua locul fostului coleg. Împreună cu basistul Chris Edwards, toboșarul Ian Matthews și chitaristul Tim Carter, acesta va da startul seriei de concerte pe 13 octombrie, la O2 Academy în Glasgow. Turneul se va încheia pe 2 noiembrie, la Londra, la O2 Brixton Academy.

“Suntem incredibil de încântați să anunțăm aceste show-uri care sunt intime și foarte importante. Ne iubim trupa, ne iubim muzica și ne iubim fanii prea mult pentru a ne opri din muzică vreodată. Vom cânta toate cântecele noastre clasice plus altele noi, așa că veniți alături de noi pentru cea mai mare petrecere din 2021”, au declarat membrii trupei, potrivit contactmusic.com.

Tom Meighan a fost  concediat din trupa Kasabian după ce a recunoscut că și-a agresat soția

Fostul solist al grupului, Tom Meighan, a fost concediat după ce a pledat vinovat în procesul deschis de soția sa, care l-a acuzat  de agresiune. În urma unui incident petrecut anul trecut, soția acestuia a rămas cu răni pe gât. Artistul a fost condamnat la 200 de ore de muncă în folosul comunității. 

“Am băut prea mult.Regret absolut tot ceea ce s-a întâmplat în acea noapte, de fapt, ceea ce-mi amintesc din acea noapte, este groaznic. Îmi iubesc partenera nespus. A fost un moment foarte greu din viața mea și nu știam încotro se îndreaptă lucrurile. Mă înecam în alcool din cauza tuturor problemelor pe care le aveam în acea perioadă. Ne-am certat și sunt total responsabil pentru ceea ce s-a întâmplat”, a spus Meighan, potrivit contactmusic.com. 

Pe de altă parte, soția sa a menționat că “a fost o ceartă necontrolată din cauza alcoolului și nu un caz de violență domestică”. Tom a fost, de altfel, diagnosticat cu ADHD și a fost internat și pentru a se trata de dependența de alcool. În cele din urmă, soția sa a declarat că faptul că a avut o sănătate mintală precară a dus la multe dintre acțiunile sale.

Biletele pentru concertele Kasabian vor fi disponibile pe site-ul www.livenation.co.uk începând cu 4 iunie.

Cu șase albume de studio la activ, Kasabian, înființată în 1997, este una dintre cele mai cunoscute trupe britanice și a primit mai multe premii, inclusiv un Brit Award.

CITEȘTE ȘI: Nick Cave & The Bad Seeds anunță datele turneului european 2022

Viitorul turneu al artistului Bad Bunny, cel mai rapid vândut în pandemie

Angelina Jolie îl acuză pe Brad Pitt de violență domestică

Foto: Profimedia Images