Kira Hagi dă voce unui personaj din serialul produs de Michelle Obama „Waffles+Mochi”

De: Loredana Toma / 24.05.2021, 13:44
Kira Hagi dă voce unui personaj din serialul produs de Michelle Obama

Kira Hagi, fiica fostului fotbalist Gică Hagi, a dat voce unui personaj din serialul “Gofre și Mochi/ Waffles+Mochi”, produs de Michelle Obama pentru Netflix.

„Dragi părinți sau mătuși sau unchi sau bunici, ați aflat de “Gofre și Mochi”? Este un serial pe @netflixro, iar eu știu de el pentru că m-am distrat teribil să dublez vocea lui Mochi. Așa că nu mă deranjează, dacă asta e noua mea poreclă! E un serial educativ și amuzant și îl recomand și adulților e bine să nu uităm să fim copii! ”, a scris Kira pe reţeaua de socializare Instagram.

“Gofre și Mochi” sunt două marionete curioase care străbat lumea și explorează minunile universului culinar și cultural, în timp ce învață cum să gătească folosind ingrediente proaspete. În serial apare și Michelle Obama, în rolul unui manager de supermarket, ce le oferă celor două marionete o căruță magică, cu care călătoresc în lume.

Kira Hagi a pornit spre Hollywood de la “Fetița cu chibrituri”

Kira Hagi s-a născut în Barcelona, însă debutul în actorie l-a avut în București, în piesa de teatru “Fetița cu chibrituri”. A debutat pe marile ecrane în “București, te iubesc”, pe când avea 17 ani, în 2014. Actrița a mai jucat în “Dream Girl” (2015), “By the Book” (2016), “Fragile” (2017), “Between Pain and Amen” (2019) și “Neidentificat” (2020). Printre pasiunile sale se numără și pictura.

CITEȘTE ȘI: Michelle Obama face dezvăluiri despre mariajul său cu Barack

Barak şi Michelle Obama vor deveni personaje de film

Kira Hagi: „Să arătăm lumii ca Bucureştiul nu e aşa negativ cum pare”

Foto: Facebook/ Kira Hagi