Lady Gaga și Versace lansează o colecție, pentru a marca zece ani de “Born This Way”

De: Loredana Toma / 03.06.2021, 15:34
Lady Gaga și Versace lansează o colecție, pentru a marca zece ani de “Born This Way”

Artista Lady Gaga și casa de modă Versace au lansat o colecție de haine și accesorii pentru a sărbători zece ani de la lansarea albumului “Born This Way”. Lansarea coincide și cu Pride Month – iunie fiind proclamată luna minorităților sexuale, pentru care piesa interpretată de Lady Gaga a devenit un fel de imn.

Colecția cuprinde o beretă și două tricouri în ediție limitată, imprimate cu textele “Versace” și “Born this way”, în culori stridente. 30 de procente din vânzările acestei colecții vor fi donate fundației pe care Gaga a înființat-o pentru sprijinirea tinerilor cu o sănătate mintală precară, în dorința de a crea o lume mai bună și mai curajoasă, numită Born This Way Foundation, potrivit nme.com.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Versace (@versace)

“Versace a fost mereu un brand fruntaș. Prin Gianni și Donatella, până în ziua de azi, Versace a sărbătorit culorile iubirii care se găsește în interiorul fiecăruia dintre noi. Mulțumesc, Donatella, pentru sprijinul pe care îl oferi comunității LGBTQ+ și proiectelor de sănătate mintală. Eforturile noastre de a promova egalitatea, diversitatea și incluziunea au devenit mai puternice în timp”, a precizat Lady Gaga.

În atelierul Versace din Milano s-a lucrat timp de 400 de ore la o geacă pentru Lady Gaga

Artista și Donatella au deja o istorie împreună, încă de când Versace a creat o serie de costume pentru turneul de promovare a albumului „Born This Way”, printre ținute fiind și o geacă de piele care va fi recreată și vândută la licitație. Pentru realizarea gecii de piele au fost necesare 400 de ore de muncă manuală, în atelierul Versace din Milano.

Albumul „Born This Way”, al doilea de studio al cântăreței, nominalizat la trei premii Grammy, a fost lansat în 2011 și s-a bucurat de un succes enorm, mai ales în comunitatea LGBTQ+

Lady Gaga a mai anunțat și lansarea unei noi ediții a albumului, pe 18 iunie. Materialul discografic reeditat va avea un nou layout și cuprinde și versiuni noi ale celor 14 melodii originale, reinterpretate de diverși artiști.

CITEȘTE ȘI: Primele imagini din „Friends: The Reunion”; Justin Bieber, Lady Gaga și BTS, printre invitați

„Scunzi, grași și urâți”: Familia Gucci critică distribuția noului film al lui Ridley Scott, cu Lady Gaga

Tony Bennett și Lady Gaga lansează al doilea album împreună

Foto: Profimedia Images