Lara Flynn Boyle a revenit pe marele ecran, în „Death in Texas“

Apropo.ro / 11.06.2021, 09:26
Lara Flynn Boyle a revenit pe marele ecran, în „Death in Texas“

Lara Flynn Boyle, în vârstă de 51 de ani, se destăinuie într-un interviu lung (și aproape neobișnuit, având în vedere cât de rar este de acord sa răspundă la întrebări) despre noul ei film, „Death in Texas”, bârfele din tabloide și ce îi lipsește cel mai mult din zilele bune.

Nu are computer și nu stă pe social media. Nici nu știe cum să caute lucrurile online. „Nu ți-aș putea spune cum să folosești Google”, spune ea, telefonic, într-o dimineață de luni, între două fumuri ale unei țigări aprinse pentru a-și calma nervii, după ce a fost surprinsă  de un mesaj automat pe linia de conferință pe care o împărțim. „Nu ți-aș putea spune cum să faci nimic – nimic!”

Dispozitivul pe care îl ține? Nu un smartphone. „Am încă un telefon vechi, nu unul care poate căuta unde ești sau unde te duci. Nu, mulțumesc!”

Dar Lara Flynn Boyle este bucuroasă să rspundă la întrebări cu privire la realizările carierei sale de actorie de zeci de ani, una care a început la sfârșitul anilor 1980 și include zeci de proiecte, unele devenite deja cult („Twin Peaks”) și seriale TV câștigătoare de Emmy („The Practice”), dar și despre onorariul pe care l-a primit pentru franciza globală „Men in Black”. În ultimii ani, însă, pe măsură ce apariție ei pe ecrane a fost din ce în ce mai rară, Boyle, originar din Iowa, care a crescut în Chicago, și-a păstrat discreția și a dispărut din tabloide.

A spus că este dornică să se întoarcă la muncă și, când i se spune că „Death in Texas” ar putea reprezenta marea sa revenire, replica ei este, invariabil: „Dar nu am plecat niciodată!”

Despre „Death in Texas”, spune că este un proiect care i se potrivește și a venit la momentul potrivit și că pe vremea a început filme independente, acestea se numeau de categoria B și lumea era convinsă că în ele joacă doar cei care nu reușeau să prindă un rol într-o producție obișuită. Acum sunt considerate nu dora dezirabile, ci chiar de palmare.

Este primul ei film de la „Lucky Dog”, dar declară cu mâna pe inimă că nu ține minte numele tutturor filmelor în care joacă, știe doar că tpate sunt fantastice. S-a simțit excelent pe platou, mai ales că Grace, personajul pe care l-a jucat este unul care a provocat-o artistic și a pus-o în situația de a reevalua diferite lucruri din viața ei. Grace trece prin multe drame în viață și filmul are câteva scene foarte exmoționale.

„Death in Texas” este un film  de acțiunescris și regizat de Scott Windhauser,  cu Ronnie Gene Blevins, Bruce Dern, Lara Flynn Boyle și Stephen Lang în rolurile principale.

CITEȘTE ȘI: „Men In Black 4”: Aventurile bărbaților în negru continuă!

Foto: Profimedia Images