Operaţiile estetice au desfigurat-o! Cum arată Lara Flynn Boyle, frumoasa din “Twin Peaks”

De: Nicoleta Nicolae / 17.03.2016, 08:00
Operaţiile estetice au desfigurat-o! Cum arată Lara Flynn Boyle, frumoasa din “Twin Peaks”
În anii '90, pe când interpreta rolul lui Donna Hayward în serialul "Twin Peaks", Lara Flynn Boyle era considerată una dintre cele mai frumoase actriţe de la Hollywood.

Când, însă, a trecut pragul primilor 30 de ani de viaţă, vedeta a decis că este cazul să apeleze la ajutorul operaţiilor estetice, pentru a se conforma „idealului” de frumuseţe de la Hollywood.

Din nefericire, Lara Flynn Boyle a exagerat, astfel încât la 44 de ani pare desprinsă dintr-un film horror. Actriţa a fost surprinsă de paparazzi pe străzile din Los Angeles, cu un chip greu de recunoscut. Cu faţa şi cu buzele umflate, care contrastează puternic cu trupul mic, actriţa a reuşit să-şi îngrozească fanii.

Foto: Hepta

Deşi nu a recunoscut niciodată că a apelat la ajutorul medicilor esteticieni, Lara Flynn Boyle a dat semne, încă de la începutul anilor 2000, că nu este străină de tratamentele cu colagen şi botox. Ulterior, au apărut speculaţii conform cărora ar fi suferit, în jurul anului 2006, şi un lifting facial şi chiar o rinoplastie.

„Ştiu că sunt în criză de timp. Nu sunt atât de multe roluri pentru femeile mai în vârstă. Deşi este o dovadă de vanitate, chiar nu-mi doresc să îmbătrânesc. Cred că arăt destul de bine acum”, afirma în urmă cu 12 ani actriţa.