Liam Payne, fost membru One Direction, a vorbit despre dependență și gânduri suicidare

De: Ana Obretin / 09.06.2021, 10:34
Liam Payne, fost membru One Direction, a vorbit despre dependență și gânduri suicidare

Cântărețul Liam Payne a vorbit despre dependența și problemele de sănătate mintală de care a suferit în perioada în care trupa din care a făcut parte, One Direction, era în culmea gloriei. Payne, în vârstă de 27 de ani, a fost invitat în podcast-ul realizat de Steven Barlett, „A CEO’s Diary”, unde a povestit despre multe dintre zilele în care abuza de „pastile și alcool” și avea „gânduri suicidare„.

„Da. Sunt lucruri despre care cu siguranță nu am vorbit niciodată. A fost foarte, foarte, foarte grav. A fost o problemă”, a recunoscut vedeta britanică.

Payne a fost membru al formației One Direction din 2010 până în 2015, alături de colegii Harry Styles, Louis Tomlinson, Niall Horan și Zayn Malik. Avea doar 16 ani când a fost înființat grupul.

„În grup…  cel mai bun mod de a ne asigura securitatea, având în vedere celebritatea, era să ne închidem în camerele noastre. Ce e în cameră? Un mini-bar”, a povestit acesta. „Așa că, la un moment dat, m-am gândit că voi face o petrecere pentru o zi și asta a durat mulți ani din viața mea… A fost sălbatic, dar a fost singura modalitate de a rezolva frustrarea”.

Artistul și-a dat seama cât de nesănătos era stilul său de viață după ce au apărut fotografii cu el, pe o barcă, în 2014. „Erau câteva poze cu mine pe o barcă și eram umflat, iar eu numesc asta ‘fața mea de pastile și băutură’”, a explicat Payne.

Liam Payne a reînceput să consume alcool în timpul pandemiei

Artistul a mărturisit, de asemenea, că, în timp ce era izolat acasă din cauza pandemiei, a reînceput să consume alcool. „Am fost îngrijorat până acum câteva luni”, a spus el. „Cred că mulți oameni au apelat la același lucru, alcoolul”, a adăugat el.

Liam Payne a rupt recent logodna, după zece luni, cu modelul american Maya Henry. „Mă enervează. Pur și simplu, nu am fost foarte bun în ceea ce privește relațiile. Și știu care este tiparul meu privind relațiile în acest moment”, a spus el, referindu-se la despărțire.

Liam Payne are un fiu de patru ani, Bear, cu vedeta pop britanică Cheryl Cole.

După despărțirea de One Direction, Payne și-a lansat albumul de debut solo, „LP1, în decembrie 2019.

CITEȘTE ȘI: Şoc pentru milioanele de fane! Trupa One Direction se destramă

Motivul pentru care Michael Caine a renunțat la alcool la 84 de ani

Cântăreața Florence Welch, mândră că sărbătorește șapte ani fără alcool

Anthony Hopkins sărbătorește 45 de ani fără alcool cu un mesaj plin de speranță

Foto: Profimedia Images