Lil Nas X lansează jocul gratuit “Twerk Hero”, în tandem cu noul hit “Montero (Call Me By Your Name)”

De: Loredana Toma / 09.04.2021, 12:22
Lil Nas X lansează jocul gratuit “Twerk Hero”, în tandem cu noul hit “Montero (Call Me By Your Name)”

Rapperul american Lil Nas X a lansat, printr-un mesaj publicat pe rețeaua de socializare Twitter, un joc video gratuit, numit “Twerk Hero”. Jocul este disponibil pe internet, atât în varianta pentru PC, cât și pentru mobil și este în strânsă legătură cu cel mai recent single lansat de artist, “Montero (Call Me By Your Name)”. Jocul a fost dezvoltat în colaborare cu Roni Games și Columbia Records.

“Twerk Hero” le oferă jucătorilor oportunitatea de a-l controla pe Lil Nas X, care stă cu spatele la ecran și dansează lasciv pe piesa “Montero (Call Me By Your Name)”, iar ei trebuie să se asigure că nu se ratează niciun beat. Ideea jocului este apropiată de cea aflată la baza „Dance Dance Revolution” și “Guitar Hero”.

Lil Nas X, un artist deloc străin jocurilor video

De altfel, Lil Nas X nu este deloc străin jocurilor video, el fiind gazda unui concert virtual în Roblox, în luna noiembrie a anului trecut, la care au participat mai mult de 30 de milioane de jucători din toată lumea.

De asemenea, artistul și-a exprimat părerea, pe rețelele de socializare online, despre viitorul concertelor virtuale în domeniul jocurilor video, precizând că GTA Online ar trebui să înceapă să găzduiască și astfel de show-uri.

Totodată, alți muzicieni și-au lansat, de curând, propriile versiuni ale unor jocuri muzicale, printre care trupa legendară britanică Queen. Primul joc oficial lansat se numește “Queen: Rock Tour” și este disponibil pentru dispozitivele iOS și Android. Jocul a fost lansat cu ocazia împlinirii a 50 de ani de la înființarea trupei și le oferă jucătorilor oportunitatea de a recrea părți dintre cele mai cunoscute stiluri și ținute ale muzicienilor. Așadar, jucătorii vor putea intra în pielea artiștilor Freddie Mercury, Brian May, John Deacon și Roger Taylor și vor putea concerta în zece spații istorice din lume.

CITEȘTE ȘI: Vița de Vie lansează un joc personalizat, pentru a marca 25 de ani de carieră

Lil Nas X jonglează seducător între rai și iad în noul clip SF al cântecului “Montero (Call Me By Your Name)”

Piesa “Old Town Road” (Remix) a lui Lil Nas X a doborât recordul de discuri de platină

Nike a obținut în justiție stoparea comercializării „pantofilor lui Satan”, promovați de Lil X Nas

Foto: Profimedia Images