„Lord of the Rings” – serialul: Amazon explorează un alt Pământ de Mijloc (VIDEO)

De: Ana Obretin / 23.07.2022, 10:12

Creatorii serialului „Lord of the Rings” de la Amazon au dezvăluit, la convenția anuală Comic-Con de la San Diego, cea mai extinsă prezentare de până a producției, promițând o cu totul altă abordare a lumii fantastice din Pământul de Mijloc.

CITEȘTE ȘI: Peter Jackson, regizorul „The Lord Of The Rings”, dezvăluie filmele sale preferate; alegerile sunt uimitoare

Acțiunea costisitorului serial, intitulat „Inelele puterii/ The Rings of Power”, este plasată cu 4.000 de ani înainte de evenimentele din adaptările cinematografice de succes ale cărților îndrăgite ale scriitorului J.R.R. Tolkien. Perioada de timp este cunoscută sub denumirea de a doua epocă.

Vezi trailerul mai jos:

Filmele lui Peter Jackson au avut loc în epoca a treia, care a fost „postapocaliptică, toate aceste regate au căzut”, le-a spus Patrick McKay, cocreatorul noului serial, fanilor adunați într-o sală plină a convenției, potrivit Reuters.

CITEȘTE ȘI: Adrien Brody a refuzat un rol în ”Lord of the Rings”, o decizie pe care a regretat-o după ce a vizionat epopeea lui Peter Jackson 

O adaptare sovietică a „Lord of the Rings”, descoperită după 30 de ani

„Lord of the Rings”: S-au încheiat filmările la cel mai scump serial din istorie

„Inelele puterii” începe cu Pământul de Mijloc într-un moment de pace, „vibrant și plin de lumină” și prezintă strălucitorul regat insular Numenor, a spus McKay. Harfoots, predecesorii hobbiților, sunt nomazi. „Întâlnești fiecare popor din Pământul de Mijloc într-un loc diferit”, a spus McKay.

Cocreatorul J.D. Payne a spus că liniștea de la începutul poveștii devine în curând amenințată. „Imaginați-vă casa, familia, locul de muncă, lucrurile care contează cel mai mult pentru tine”, a spus Payne. „Atunci, imaginează-ți dintr-odată tot ce este pe cale să fie luat. Cât de departe ai merge în întuneric pentru a-i proteja? Aceasta este povestea pe care o spunem”, a spus acesta.

McKay și Payne au apărut la Comic-Con alături de câțiva membri ai unei distribuții uriașe, incluzând Morfydd Clark, care îl interpretează pe tânărul războinic elf Galadriel, și pe Robert Aramayo, care îl interpretează pe semielful Elrond.

Amazon a lansat un trailer de trei minute al acestui serial, care va avea premiera pe 2 septembrie pe serviciul său de streaming, Prime Video. Compania intenționează să lase povestea să se dezvolte în 50 de ore, în cinci sezoane. Compania a cheltuit aproximativ 465 de milioane de dolari pentru a produce prima tranșă a show-ului, care a fost filmat în Noua Zeelandă, acesta fiind printre cele mai scumpe seriale TV produse vreodată.

CITEȘTE ȘI: Un film anime “The Lord Of The Rings” va fi lansat în curând

Foto: Profimedia Images