Mămică pentru a doua oară. Anca Lungu a născut un băieţel! – FOTO

Apropo.ro / 16.07.2018, 12:40
Mămică pentru a doua oară.  Anca Lungu a născut un băieţel! - FOTO
Prezentatoarea Antenei 1 Anca Lungu a devenit mămică pentru a doua oară.

Discretă cum ne-a obişnuit, Anca nu a făcut mare caz pe seama venirii pe lumea a celui de-al doilea moştenitor al său, ci a anunţat, a doua zi, pe Instagram, printr-o imagine simplă, dar de efect, în care a dezvăluit şi numele băieţelului: Georgios Alexander.

Anca Lungu a ales un nume grecesc pentru băieţelul său. Vedeta a divorţat vara trecută de Ştefan Lungu, fostul consilier al Elenei Udrea, cu care are o fetiţă în vârstă de aproape 4 ani.

Cel care urmează să-I devină soţ acesteia este un milionar cu afaceri în domeniul cosmeticelor, Harry Arampatzis. Prezentatoarea, în vârstă de 32 de ani, a povestit despre viaţa de care se bucură la Nisa, în Franţa, şi şi-a descris noua viaţă de cuplu, alături de iubitul ei grec. Anca locuieşte împreună cu Harry şi cu fetiţa din mariajul cu Ştefan Lungu, Natalia, într-unul dintre cele mai frumoase oraşe de pe Coasta de Azur, Nisa.

Anca Lungu a mai fost căsătorită de două ori, cu şeful staţiei locale de televiziune din Suceava la care lucra la vârsta de 20 de ani, iar apoi cu Ştefan Lungu. După patru ani de căsnicie, Anca şi Ştefan Lungu au decis să meargă pe drumuri separate şi au divorţat în urmă cu câteva luni. Cei doi şi-au spus adio în mare secret, la notar şi au refuzat să facă vreo declaraţie cu privire la acest subiect.