Marea Britanie: Kevin Spacey, acuzat de agresiuni sexuale, va apărea „voluntar” în fața instanței

De: Ana Obretin / 31.05.2022, 19:11
Marea Britanie: Kevin Spacey, acuzat de agresiuni sexuale, va apărea

Kevin Spacey spune că intenționează să se prezinte „în mod voluntar” în fața instanței, în Marea Britanie, pentru a se apăra de patru acuzații de agresiuni sexuale care au fost formulate împotriva lui săptămâna trecută.

Într-o declarație dată în exclusivitate pentru emisiunea „Good Morning America” de la ABC, actorul a spus că este „încrezător” că își poate dovedi nevinovăția privind acuzațiile aduse de trei bărbați, care implică patru incidente separate, scrie The Hollywood Reporter.

CITEȘTE ȘI: Totul despre „Star Wars”: Top filme din celebra franciză (Video)

Actori care au făcut roluri foarte bune în filme slabe sau mediocre

10 filme preferate ale starurilor favorite de la Hollywood (Video)

„Apreciez foarte mult declarația Serviciului Procuraturii Coroanei, în care s-a reamintit cu atenție presei și publicului că am dreptul la un proces echitabil și sunt nevinovat până când se dovedește contrariul”, a declarat acesta, prin intermediul unui reprezentant. „Deși sunt dezamăgit de decizia lor de a merge mai departe, voi merge voluntar în Regatul Unit de îndată ce voi putea și mă voi apăra de aceste acuzații și sunt încrezător că îmi vor dovedi nevinovăția”.

Acuzațiile au fost formulate pe 26 mai. Decizia a fost anunțată de Procuratura generală din Marea Britanie, care a petrecut peste un an examinând un dosar transmis de Poliția Metropolitană. „Procuratura a autorizat inculparea lui Kevin Spacey, în vârstă de 62 de ani, pentru patru acuzații de agresiune sexuală împotriva a trei bărbați, care acum au între 30 și 40 de ani”, potrivit anunțului.

Potrivit procuraturii, două dintre presupusele incidente au avut loc în martie 2005, la Londra, implicând un bărbat, în timp ce un al treilea atac sexual ar fi avut loc în august 2008, împotriva unui al doilea bărbat. Cel de-al patrulea atac sexual ar fi avut loc în aprilie 2013, în Gloucestershire, împotriva celui de-al treilea bărbat.

CITEȘTE ȘI: Filme: Top 3 cele mai bune perechi actor/regizor din istorie

De ce 1982 este considerat unul dintre cei mai buni ani din istorie pentru filme

Foto: Profimedia Images