Matt Damon, criticat pentru o reclamă la bitcoin; piața cripto a scăzut cu 200 de miliarde de dolari într-o zi

De: Ana Obretin / 13.05.2022, 11:03
Matt Damon, criticat pentru o reclamă la bitcoin; piața cripto a scăzut cu 200 de miliarde de dolari într-o zi

Matt Damon a fost aspru criticat după ce a apărut într-o reclamă la bitcoin, în contextul în care piața criptomonedelor a scăzut cu 200 de miliarde de dolari într-o singură zi, joi.

Reclama realizată pentru crypto.com este difuzată încă din luna noiembrie a anului trecut, dar, după prăbușirea pieței, joi, starul hollywoodian a devenit ținta criticilor pe rețelele de socializare online. Oamenii s-au grăbit să arate cu degetul spre Matt Damon, spunând că mulți au cumpărat criptomonede pentru că au fost convinși de reclama respectivă.

CITEȘTE ȘI: Un film despre criptomoneda Ethereum va fi produs de legendarul Ridley Scott

Keanu Reeves a vorbit despre NFT-uri, Cyberpunk 2077, criptomonede și metavers

O celebră formație rock și-a lansat propria criptomonedă

Vezi reclama mai jos:

„Matt Damon a fost în Oceans 11, 12, 13. Voi, tipilor cripto, tocmai ați căzut victima ultimului lui furt”, a scris un utilizator. Alții se întreabă cine îl va juca pe Matt Damon într-un film despre colapsul Bitcoin.

Reclama în care apare actorul era pentru un site de unde oamenii puteau cumpăra diferite tipuri de criptomonede, inclusiv Bitcoin și Ethereum, ambele afectate de colaps.

Larry David și alte celebrități au promovat criptomonede în reclamele recente, dar se pare că Matt Damon a fost o ținta ușoară. În ultimele 5 zile, cea mai importantă criptomonedă – Bitcoin – a pierdut mai mult de 17% din valoare. Iar, în ultimele 6 luni, Bitcoin a pierdut mai mult de 50% din valoarea sa. Monede mai puțin cunoscute au dispărut de tot, iar unele și-au pierdut mai mult de 90% din valoarea lor, potrivit TMZ

CITEȘTE ȘI: Ben Affleck și Matt Damon fac echipă pentru un film despre viața lui Sonny Vaccaro, fostul șef Nike

Foto: Profimedia Images