Matt Damon și soția sa au același tatuaj, desenat de Heath Ledger

De: Ana Obretin / 10.09.2021, 15:19
Matt Damon și soția sa au același tatuaj, desenat de Heath Ledger

Colecția de tatuaje a lui Matt Damon are o legătură specială cu regretatul actor Heath Ledger. Damon, în vârstă de 50 de ani, a vorbit despre tatuajele sale într-un articol publicat în ediția din octombrie a revistei GQ, pe coperta căreia a și apărut.

Actorul a dezvăluit că el și soția sa, Luciana, și-au făcut același tatuaj, un desen pe care Ledger l-a conceput înainte de moartea sa, în 2008. Dezvăluirea a fost făcută în timp ce Damon vorbea despre primul său tatuaj – cuvântul „Lucy”, inscripționat pe brațul drept în cinstea soției sale. Damon a spus că primul tatuaj a fost rezultatul unei decizii spontane luate de Luciana într-o zi, în 2013. „Eram în apartamentul nostru din Manhattan, iar ea a spus ‘ne facem tatuaje’. Am răspuns ‘Bine’”, a povestit Damon.

Matt Damon a apelat la tatuatorul preferat al lui Heath Ledger

Acesta a explicat că își spusese deja că, dacă vreodată își va face un tatuaj, îl va alege pe artistul Scott Campbell, pe care l-a și sunat. Dar Damon a plecat cu două tatuaje în acea zi, după ce a văzut o schiță pe care Ledger o făcuse pe computerul lui Campbell. „Asta e ceva pe care Heath îl avea pe braț”, a spus Damon despre un desen abstract pe care îl are tot pe brațul drept. „Heath a fost o persoană incredibil de neliniștită și creativă (…). Era foarte sensibil. Chestia asta a ieșit din el. A fost cu adevărat special”, a continuat Damon, care a jucat alături de Ledger în filmul din 2005 „The Brothers Grimm„.

Potrivit lui Damon, soția sa, care era și ea prietenă cu Ledger, are același tatuaj pe picior. Între timp, pe același braț, laureatul premiului Oscar și-a tatuat și numele celor patru copii ai săi – Stella, Gia, Isabella și Alexia.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de winterstone (@winterstone)

„Este ca o mică binecuvântare creativă. Este ca un înger care privește toate aceste nume care sunt pe braț”, a mai spus Damon despre desenul creat de Ledger.

Heath Ledger a murit pe 22 ianuarie 2008, din cauza unei supradoze accidentale de somnifere. Avea 28 de ani.

CITEȘTE ȘI: Cannes 2021: Matt Damon în lacrimi la premiera „Stillwater‟, filmul cu care se reîntoarce la festival

Matt Damon, despre posibila relație Jennifer Lopez – Ben Affleck: Sper să fie adevărat

Foto: Profimedia Images