Matthew McConaughey explică de ce a refuzat 14,5 milioane de dolari pentru a juca într-un film

De: Ana Obretin / 06.04.2022, 15:12
Matthew McConaughey explică de ce a refuzat 14,5 milioane de dolari pentru a juca într-un film

Matthew McConaughey a explicat de ce a refuzat o ofertă de 14,5 milioane de dolari pentru a juca într-un film.

Într-o conversație despre cariera sa avută cu antreprenorul Gary Vaynerchuk, starul serialului „True Detective” a vorbit despre momentul în care și-a dat seama că este asociat cu „tipul care joacă în comedii romantice”. La începuturile carierei sale, McConaughey a jucat în filme de succes precum „How to Lose a Guy in 10 Days” și „The Wedding Planner”.

CITEȘTE ȘI: 10 actori care au interpretat personalități politice

Top actori de la Hollywood cel mai bine plătiți. Cât câștigă Daniel Craig, Dwayne Johnson sau Will Smith

Actorul a luat o decizie conștientă în 2010, aceea de a-și schimba reputația și de a trece în roluri mai dificile, dar nu fără costuri. Plecarea lui McConaughey din lumea comediilor romantice nu a fost ușoară și nu și-a găsit de lucru mai mult de un an. Iar industria de la Hollywood a înțeles cel mai bine mesajul lui atunci când actorul a refuzat o ofertă de 14,5 milioane de dolari.

„Vine o ofertă pentru un scenariu de opt milioane de dolari, i-am spus: ‘Nu, mulțumesc’. Ei se întorc cu 10 milioane, eu spun, ‘Nu, mulțumesc’. Se întorc cu 12,5 milioane – o mică pauză”, a spus el. McConaughey a spus că i s-au oferit în cele din urmă 14,5 milioane de dolari pentru rol, glumind că a cerut să vadă din nou scenariul. Prin comparație, actorului Tom Holland i s-au oferit aproximativ 15,5 milioane pentru toate cele trei filme „Spider-Man”, în care a jucat, potrivit Unilad.

În ciuda ofertei atractive, el a spus nu. Decizia sa a dat roade, de atunci el demonstrându-și talentul actoricesc într-o mare varietate de roluri, de la cele din „True Detective” și „Wolf of Wall Street” până la „Interstellar” și „Dallas Buyers’ Club”, pentru cel din urmă primind un Oscar. 

CITEȘTE ȘI: Matthew McConaughey anunță că nu va candida la funcția de guvernator al Texasului în 2022, așa cum intenționa

Dwayne Johnson dezvăluie cât de des se spală. 10 vedete ce nu sunt prietene cu apa

Foto: Profimedia Images