Meciurile din Professional Fighters League (PFL) se văd pe VOYO

De: Ana Obretin / 10.06.2021, 19:06
Meciurile din Professional Fighters League (PFL) se văd pe VOYO

Professional Fighters League (PFL), prima și singura competiție cu sezon regulat, playoff și gală finală se va vedea pe VOYO, începând de joi noapte. PFL adună la start 60 de luptători MMA profesioniști, în 6 grupe de greutate diferite, care vor lupta pentru supremație.

În cea de-a patra etapă a sezonului, care începe joi seară, la ora 01.00, fanii se pot bucura de meciuri explozive, precum cele dintre: Natan Schulte (ca urmare a retragerii lui Anthony Pettis, din cauza problemelor de sănătate) vs. Alexander Martinez, Bubba Jenkins vs. Bobby Moffett și Brendan Loughnane vs. Tyler Diamond, potrivit unui comunicat remis Apropo de Pro TV.

Claressa Shields vs. Brittney Elkin – confruntarea zilei

Fără doar și poate, capul de afiș al zilei este meciul dintre Shields și Elkin, aur olimpic în box versus 12 ani în MMA! După succesul categoric pe care l-a avut de-a lungul anilor în box, Claressa a anunțat, anul trecut, trecerea înspre MMA și își face debutul joi noapte, în direct pe VOYO. ”Sunt entuziasmată să îmi consolidez supremația ca cea mai puternică femeie a tuturor timpurilor. Abia aștept să arăt lumii că niciodată nu m-am dat la o parte din fața unei provocări”, a declarat Shields înaintea acestui meci.

CITEȘTE ȘI: Pro TV aduce în România formatul „Căsătoriți pe nevăzute”

Pierduți în teleșcoală”, o campanie de Rareș Năstase la „Știrile PRO TV” și „România, te iubesc!”

Show-ul „Masked Singer România” revine la Pro TV cu sezonul al doilea

Echipa „Visuri la cheie” a dat startul înscrierilor pentru sezonul 8 al emisiunii difuzate de Pro TV

Ladislav Bartonicek, acționar la compania care deține Pro TV, preia conducerea în locul lui Petr Kellner, mort într-un accident

Miliardarul ceh Petr Kellner, proprietarul Pro TV, a murit într-un accident de elicopter, în Alaska

Foto: Pro TV