Meghan Markle a devenit mamă a doua oară; fetița ei și a prințului Harry este a opta în ordinea succesiunii la tron

De: Ana Obretin / 07.06.2021, 08:59
Meghan Markle a devenit mamă a doua oară; fetița ei și a prințului Harry este a opta în ordinea succesiunii la tron

Fosta actriță americană Meghan Markle a născut al doilea copil al său și al prințului Harry, o fetiță care este a opta în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii.

Fetița, care a primit numele de Lilibet „Lili” Diana Mountbatten-Windsor, s-a născut vineri, într-un spital din Santa Barbara, California, dar anunțul a fost făcut abia duminică seară. Numele copilului este un omagiu adus străbunicii paterne, regina Elizabeth a II-a, respectiv bunicii paterne, Lady Diana, decedată în 1997.

Membrii familiei regale britanice au transmis felicitări celor doi părinți. Astfel, fratele lui Harry, prințul William, și soția sa, ducesa Catherine, au scris pe conturile lor de social media: „Suntem încântați de nașterea bebelușului Lili. Felicitări lui Harry, Meghan și Archie”.

Și regina Elizabeth a transmis un mesaj de felicitare, explicând că toată familia este încântată și precizând că bebelușul este al 11-lea strănepot. Prințul Charles s-a alăturat membrilor familiei pentru a transmite felicitări fericiților părinți.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de The Royal Family (@theroyalfamily)

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Clarence House (@clarencehouse)

În timp ce relațiile dintre familia regală și prințul Harry și Meghan Markle sunt extrem de tensionate de câteva luni, se pare că fericitul eveniment a unit pe toată lumea. Prințul Harry este așteptat în Marea Britanie la începutul lunii iulie, pentru a inaugura o statuie în onoarea mamei sale, prințesa Diana, de la a cărui moarte se vor împlini 25 de ani în 2022.

Prințul Harry și Meghan Markle au anunțat de Ziua Îndrăgostiților că așteaptă al doilea copil și, în interviul exploziv acordat lui Oprah Winfrey în martoe au dezvăluit faptul că vor avea o fetițăPrintre numeroasele declarații-bombă făcute în acel interviu, Meghan, ce are origini afro-americane, a susținut că membri ai familiei regale au avut „îngrijorări și discuții” despre cât de închisă ar putea fi culoarea pielii fiului ei, Archie, atunci când s-a născut.

Harry și Meghan, care s-au căsătorit în mai 2018, îl mai au împreună pe Archie Mountbatten-Windsor, care a împlinit doi ani pe 6 mai.

CITEȘTE ȘI:

Meghan Markle a câștigat procesul intentat tabloidului britanic The Mail On Sunday

Certificatul de naștere al fiului lui Meghan Markle și prințului Harry stârnește controverse 

“Ce s-a întâmplat cu fetița mea?”: Tatăl lui Meghan Markle face un documentar despre fiica sa

Foto: Profimedia Images