Miniseria „Scenes from a marriage”, cu Jessica Chastain, pe HBO GO

De: Ana Obretin / 15.09.2021, 15:37
Miniseria „Scenes from a marriage”, cu Jessica Chastain, pe HBO GO

Primul episod din miniseria HBO „Scenes from a marriage/ Scene dintr-o căsnicie”, de Hagai Levi („In Treatment”, „Our Boys”, „The Affair”, este disponibil pe HBO GO.

Adaptarea serialului clasic suedez al lui Ingmar Bergman îi are în rolurile principale pe Oscar Isaac („Show me a hero”) și pe Jessica Chastain, nominalizată la premiul Oscar pentru rolul din „Zero Dark Thirty”.

„Scenes from a marriage” examinează noțiunile originale despre dragoste, ură, dorință, monogamie, căsnicie și divorț, prezentate din perspectiva unui cuplu american contemporan, potrivit unui comunicat remis Apropo de HBO.

Miniseria de 5 episoade este scrisă și regizată de Hagai Levi, iar producători executivi sunt Hagai Levi, Michael Ellenberg, Lars Blomgren, Amy Herzog, Jessica Chastain, Oscar Isaac, Daniel Bergman și M. Blair Breard.

Mira (Jessica Chastain) e încrezătoare, ambițioasă, dar nemulțumită de căsnicia ei. Jonathan (Oscar Isaac) e un profesor de filosofie cerebral și împăciuitor, dornic să-și mențină relația intactă. Producția analizează întreaga complexitate a relației lui Jonathan și a Mirei, care sunt conștienți de faptul că mariajul lor nu este periclitat de un singur eveniment sau o singură problemă.

Un nou episod va fi disponibil pe HBO GO în fiecare luni.

CITEȘTE ȘI: Serialul „Generation” a fost anulat de către HBO Max după un sezon

Anul acesta HBO MAX ajunge în 6 țări din Europa. Când este lansarea în România?

Foto: HBO GO