Monica și inelul Arabellei

Apropo.ro / 13.02.2006, 13:18
Monica și inelul Arabellei
De ValentineÂ’s v-am pregatit puțin sirop romanesc autentic: Monica Gabor învarte din ineluș și-și împlinește cele mai nastrușnice dorințe. Ajunge vedeta peste noapte, se logodește (dupa luni fierbinți) cu un controversat om de afaceri,


De ValentineÂ’s v-am pregatit puțin sirop romanesc autentic: Monica Gabor învarte din ineluș și-și împlinește cele mai nastrușnice dorințe. Ajunge vedeta peste noapte, se logodește (dupa luni fierbinți) cu un controversat om de afaceri, locuiește într-un castel (dar numai atunci cand lasa școala pentru treburile de iubita), se plimba cu Mercedesul și se îmbraca de la Paris. Ce urmeaza? Sa ne spuna inelul!

Inelul cu perla n-a fost de la început în peisaj. A aparut abia de Revelion, cand Monica Gabor, eroina de azi a pictorialului Apropo TV, și faimosul ei iubit, Irinel Columbeanu, au fost purtați de zeul Eros în Dubai. Ce nu se știe înca este cand a aparut inelul Arabellei? Și de unde? Whatever! Important este ca Monica a știut la ce-i folosește. L-a învartit, l-a tot învartit și… în trei ore a devenit iubita lui Iri.

Cateva luni mai tarziu, ca o recunoaștere a calitaților ei, a obținut titlul de Top Model Romania 2005. Și lumea a comentat. Ca așa a fost și anul trecut. E deja o tradiție, ca iubitele lui Columbeanu sa obțina titlul astaÂ… Rautați! Așa ca, fix de 1 Decembrie, de ziua naționala a Romaniei (dar, probabil fara nicio legatura), Iri a cerut-o de nevasta. Ca semn ca nu viseaza, i-a oferit un inel de logodna cu diamant solitaire, ca la carte, într-un cadru adecvat frumuseții ei și ceremoniei momentului: Casa Vernescu din Capitala. Ups! Iar inelul cu perla de care va spuneam la început, șade maiestuos pe degetul mijlociu al Monicai de la vacanța din Dubai. Ați înțeles ce e cu inelele?

Probabil toata lumea se întreaba daca Monica e conștienta de situația în care se afla. Ea spune ca e fericita. Ba mai mult. „E din ce în ce mai bine”. „Normal”, îi spun, „doar lucrurile se așeaza, mai ai puțin și te mariți”. „Nu de asta”, m-a contrat. „Nu vreau sa creada lumea ca sunt fericita doar ca ma marit. Da, se așeaza lucrurile, dar suntem din ce în ce mai fericiți. Eram și înainte”. Observandu-i evoluția, din zorii relației cu Iri și pana azi, e clar ca s-a schimbat. Înainte era doar un trofeu la brațul unui barbat, acuma are opinie. A început sa apara la emisiuni și singura, nu doar ca o prelungire a mainii barbatului. Se cearta cu TVR-ul aducand argumentele varstei ei („Așa am simțit”). Muncește, se straduiește sa-și construiasca o cariera (beneficiind, firește, de încurajarile și protecția iubitului).

Analizand la rece, nu știi care-i mai copil: ea sau el. Chiar la noi, în timpul ședinței foto, am vazut un Irinel Columbeanu cazut în admirație, sorbind toate mișcarile, vorbele și glumițele de adolescenta ale Monicai și extaziindu-se, la randul lui, ca un adolescent. La sfarșit, cand „produsul” Monica și-a terminat treaba, toata lumea a fost mulțumita. Ca o rasplata (sau poate ca un lucru absolut firesc), Iri i-a cumparat iubitei sutienul și setul de cristale Svarovschi, pe care le puteți admira în pictorial. Ce vreți, daca își permite?

Ma rog, veți spune, dar diferența dintre ei? Acuma, sa se hotarasca odata și societatea asta: ori sunt la moda relațiile între parteneri cu diferența mare de varsta ori sunt înfierate! Și apoi, între ea și Iri e o distanța de doar 30 de ani și… 30 de centimetri. Dar, nu viseaza toți barbații la genul asta de iubire? Monica zice și ea, referitor la anii dintre ei și lista lunga de iubite dinainte: „Foarte bine, daca poate! Nu ma deranjeaza ca se vorbește de asta. E problema oamenilor ce vorbesc. Dar ce știu sigur, este ca nimeni nu a stat cu forța langa el. Daca fetele au vrut? E vorba de 17 ani cu Romanița și de 8 ani cu Anna”.

Vine o vreme cand orice femeie îndragostita, retraiește primele momente. Monica își amintește ca Irinel a fost draguț. „Am fost la birou la el. M-au dus partenerul lui de la Transilvania Fashion și soția lui. Ne-am întalnit într-o stație de maxi taxi, eu venind la București sa fac niște poze… (Am fost la un concert al Annei Lesko din Bacau, cei de la Transilvania Fashion m-au vazut și mi-au propus o colaborare și pentru asta trebuia sa vin la București sa fac niște poze, ca aveam eu niște poze, dar nu erau chiar așa…). Chiar atunci erau inundațiile și a fost foarte greu sa obțin un loc într-o mașina.

Trenurile nu mergeau și atunci m-am rugat de domnul șofer: … de fapt, de dispecer, ca șoferul m-a luat în primire: . Am stat chiar în fața. Am avut noroc. Am ajuns la București, m-au luat din stație și m-au dus la birou la Iri. Eu nu-l știam. O știam foarte bine pe Anna Lesko, ca-mi placea mult de ea, dar nu știam de Irinel Columbeanu. Am ajuns la birou la Iri și-am facut cunoștința și știu ca mi-a spus foarte serios . , ziceam în gandul meu, Și i-am spus: . Dupa aceea cand ne-am cunoscut, chiar radeam, cum ar fi fost sa-i fi spus și eu . Era foarte tarziu, era 12 fara zece cand ne-am cunoscut și noi ținem cont de asta și în fiecare zi de 13 sarbatorim.”

Dar cum ți s-a parut așa, la prima vedere. Spui ca nu-l cunoșteai, dar trebuie sa-ți fi lasat o impresie.
Pai, era el serios, dar nu s-a putut abține și tot mi-a zambit.

Cu alte cuvinte, l-ai cucerit din prima…
Nu știu, trebuie sa-l întrebați pe el. Apoi m-a întrebat cum a fost drumul, am avut discuții din-astea comune. Fiind foarte tarziu, Iri s-a gandit sa mergem la el acasa, ca e destul de mare, are și bar și… Ne-am dus toți patru și eu m-am urcat prima oara în mașina lui Matei, c-aveam încredere în el, dar el mi-a zis: „Hai, tu mergi cu Irinel”. Și, nu știu, mi se parea așa de ciudat sa-i zic Irinel, eu îi ziceam domnul Columbeanu. Am urcat în mașina și timp de zece minute el n-a spus nimic. Și atunci l-am întrebat: „Dar dumneavoastra chiar nu spuneți nimic?” Și el: „Nu, dar de ce, va deranjeaza?” (hahaha – se distreaza copios).

Deci foarte protocolar…
Da, foarte, foarte… A, și cand am ajuns acasa la el, era noapte, normal, și fantana arteziana era deschisa și luminata, la intrare era un militar… Nu știu, eu n-am mai vazut nici în filme așa… Bine, nu ma uit eu la filme atat de proaste încat sa nu vad macar atata, dar nu mai vazusem. Și-am intrat… era un fel de castel. Am vorbit o gramada de cariera mea, pe la 3 am terminat. Și a doua zi trebuia sa plecam la mare, dar înainte ne-am dus la restaurant…

În noaptea aia ați dormit în camere separate?
Da, normal.

Pai și cum a fost? }i-a spus „Tu o sa fii iubita mea” sau…
Ei daa… Doamne! Hahaha. Oricum, totul s-a întamplat repede.

Este primul tau iubit? Ai mai avut alte relații?
Normal. Nu iubiți… Am mai ieșit. Normal ca am ieșit, dar n-am iubit pe nimeni, el e primul pe care-l iubesc.

Cand ai plecat de la Bacau, te gandeai ce te așteapta?
Nu. Știam ca vin sa fac niște poze, apoi urma sa merg la mare cu agenția, dar nici vorba de o relație. Și serioasa. Prima mea relație.

Și tot dupa trei ore ai devenit iubita lui oficiala?
Da. Ne-am afișat fara nici o problema. Știu ca a aparut chiar atunci, la început: „Irinel Columbeanu s-a sarutat în public”. Și zic: „Da, ce, tu nu te-ai sarutat în public?”. Cica: „Nu”. Chiar am fost surprinsa, el avand relații atat de lungi, cu destule femei, zic eu…

Între timp, ați discutat și ai aflat trecutul lui, nu? Sau te-ai informat din ziare?
Nu, nu… Mi-a spus și el, mi-a spus cam tot, nu are nimic de ascuns.

Cum au recționat ai tai, prietenii, cei de la școala, profesorii, colegii?
Nu prea bine.

La școala ai avut probleme?
Nu am avut probleme, în sensul ca am ramas cu aceeași medie, 9.87, dar știu ca au cerut mai mult de la mine. Nu au dat niciodata impresia ca: „Ești ocupata, hai sa te mai slabim”. Colegii știu ca ma barfesc, dar nu ma intereseaza. Nu am avut niciodata prieteni.

Ești o fire mai retrasa?
Nu sunt retrasa deloc, dar nu am încredere în nimeni.

Cum așa?
Nu am de ce… De ce sa fac confesiuni? Sa ma întalnesc cu toți strainii sa le spun… ce? Și nici nu am ce, ce sa le povestesc? Ce-i așa de tumultuos, de interesant… Chiar și acuma cand, în sfarșit, am vazut și eu multe lucruri frumoase, ma întreaba cate cineva: „Cum a fost?”. Spun, dar parca nu am nici o… verva.

La Bacau unde stai, ca știu ca au fost niște probleme?
Stau singura. Da, au fost niște probleme, cica din partea tatalui meu. Nu au fost deloc din partea tatalui meu, asta sa fie foarte clar. Eu am vrut sa plec de-acasa, sa ma mut singura, pentru ca deși am explicat ca e o relație foarte serioasa, ca noi într-adevar ne iubim, nu s-a înțeles și pe mine ma deranjeaza chiar și un simplu cuvant.

Cine nu a înțeles?
Tata. A facut un comentariu legat de varsta lui și s-a terminat.

La cat timp s-a întamplat asta de cand erați împreuna?
Nu știu, trei luni. Bineînțeles ca el ma suna, dar daca mi se greșește o data, eu nu iert.

Dar e tatal tau totuși…
OK, vorbesc cu el, dar… Chiar avem o relație speciala, dar de ce sa o stricam acum certandu-ne?

Dar nu a revenit la sentimente mai bune?
Ba da. Da, și ce? Vorbim în continuare, la telefon.

E de acord cu nunta voastra?
Da. Dar gata. Așa sunt eu.

Citiți interviul integral doar în