„Music”, regizat de Sia, și Rudy Giuliani, marii câștigători la Zmeura de Aur 2021

De: Ana Obretin / 24.04.2021, 22:54

Lungmetrajul „Music”, debutul în regie al cântăreței Sia, și Rudy Giuliani, fostul primar al orașului New York, sunt marii câștigători la ediția de anul acesta a premiilor Zmeura de Aur.

Premiul cel mare, Zmeura de Aur pentru cel mai prost film, a revenit peliculei despre presupusele fraude de la alegerile prezidențiale din SUA de anul trecut „Absolute Proof”, al lui Mike Lindell, CEO al MyPillow, desemnat cel mai prost actor în rol principal.

2020 a primit un premiu special la această ediție Zmeura de Aur, fiind desemnat cel mai prost an calendaristic din istorie, potrivit The Hollywood Reporter.

La doar câteva luni după ce debutul în regie al Siei, „Music”, i-a șocat pe mulți critici și cinefili obținând două nominalizări la Globul de Aur, acesta a obținut, sâmbătă, trei Zmeure de Aur, pentru cea mai proastă actriță în rol principal (Kate Hudson), cel mai prost rol secundar feminin (Maddie Ziegler) și cel mai prost regizor. Filmul a generat controverse cu câteva luni înainte de lansare, pentru că Sia a ales să o distribuie pe Maddie Ziegler în rolul unei fete suferind de autism, în locul unei artiste care are astfel de tulburări.

Glenn Close, care a fost nominalizată la premiul Zmeura de Aur, dar și la Oscar pentru rolul din „Hillbilly Elegy”, a scăpat de această „onoare”. În schimb, un alt film nominalizat la Oscar a câștigat: „Borat Subsequent Moviefilm„. Pelicula regizată de și cu Sacha Baron Cohen, cu două nominalizări la Oscar, a câștigat două premii Zmeura de Aur, ambele pentru apariția lui Rudy Giuliani.

Filmul erotic polonez „365 Days” a câștigat premiul pentru cel mai prost scenariu, iar „Dolittle”, cu Robert Downey Jr., a fost desemnat cel mai prost remake.

CITEȘTE ȘI: Cum arată în realitate Maddie Ziegler, fetiţa din cel mai controversat clip al momentului „Electric Heart”? 

Globurile de Aur 2021- „Nomadland”, „Borat”, „The Crown”, ”Schitt’s Creek”, marii câștigători

Actrița Isla Fisher explică ce înseamnă o căsnicie cu Borat

MTV Movie & TV Awards: „WandaVision”, „Borat Subsequent Moviefilm”, în topul nominalizărilor

Foto: Profimedia Images