Netflix anunță prima serie dramatică rusească, „Anna K”

De: Ana Obretin / 26.05.2021, 10:38
Netflix anunță prima serie dramatică rusească, 

Netflix anunță prima serie dramatică rusească, „Anna K”, o repovestire contemporană a romanului clasic scris de Lev Tolstoi „Anna Karenina”.

În rolul principal al seriei contemporane scrise de Roman Kantor este Svetlana Khodchenkova, cunoscută din filmul „Tinker Tailor Soldier Spy” (2011), de Tomas Alfredson.

„Suntem incredibil de mândri să anunțăm prima noastră serie rusească realizată cu 1-2-3 Production. Echipa talentată de scriitori, regizori și producători a creat o serie captivantă. Suntem încântați să le aducem viziunea pentru această poveste atât de admirată abonaților noștri din Rusia și din întreaga lume”, a spus Michael Azzolino, director serii originale Netflix, potrivit unui comunicat remis Apropo.

Valeriy Fedorovich și Evgeniy Nikishov, de la 1-2-3 Production, au spus despre noul serial: „Acest efort este mai mult decât emoționant și provocator, dar, întrucât elementul de bază al viitoarei serii se concentrază pe una dintre operele literare fundamentale ale lumii dedicate iubirii, sperăm că vom putea atinge inimile oamenilor din Australia și până în Brazilia. Suntem înarmați cu o super adaptare a scenariului realizată de către Roman Kantor și Maria Mikulina și cu talente de vârf atât în ​​fața, cât și în spatele camerei, inclusiv coregizorii Natasha Merkulova și Aleksey Chupov. Avem încredere deplină în echipa noastră și suntem încrezători că rezultatul va depăși așteptările. Este prima noastră experiență de lucru mână în mână cu echipa Netflix și suntem foarte inspirați de sinergia pe care am stabilit-o deja și de ceea ce va ieși din ea”.

Acțiunea seriei „Anna K” este plasată în Rusia modernă, unde socialista Anna Karenina, soția viitorului guvernator al orașului Sankt Petersburg, intră într-o relație amoroasă care îi schimbă viața cu Vronsky, elegantul moștenitorul al unui imperiu din aluminiu. Aventura lor scapă rapid de sub control, amenințând echilibrul delicat al legăturilor lor familiale și al relațiilor sociale. Cu acțiunea ce are loc între Moscova cosmopolită, un Sankt Petersburg plin de istorie și zona rurală a Rusiei, drama explorează teme ale pasiunii, loialității și adevărul de necontestat că nicio bogăție nu ne poate salva de capacitatea iubirii de a ne elibera sau de a ne aduce la moarte.

Seria va fi lansată pe Netflix la nivel mondial, la o dată care va fi anunțată ulterior.

CITEȘTE ȘI: Un spin off „Bridgerton”, despre regina Charlotte, a fost comandat de Netflix

Netflix va cheltui peste 17 miliarde de dolari pe conținuturi în 2021; „Lupin”, cel mai popular titlu

Al doilea sezon al producției Netflix „Ragnarok” va fi lansat la sfârșitul lui mai

Foto: Netflix