Netflix transmite luna viitoare prima misiune civilă în spațiu, care se va concretiza într-o serie de documentare

De: Nicoleta Lepădatu / 04.08.2021, 16:40
Netflix transmite luna viitoare prima misiune civilă în spațiu, care se va concretiza într-o serie de documentare

Netflix a anunțat o nouă serie documentară Countdown: Inspiration4 Mission To Space, care va trimite patru civili în spațiu. Proiectul este realizat în colaborare cu  SpaceX.

Noua serie va fi primul proiect al gigantului de streaming care urmărește oamenii aproape în timp real, documentând pregătirea și execuția misiunii.

„În luna septembrie, patru civili vor fi lansați în spațiu pentru o călătorie de trei zile care orbitează Pământul”, au scris reprezentanții rețelei de streaming  într-un comunicat prin care anunța noua serie, pe Twitter.

„Countdown: Inspiration4 Mission To Space – prima serie de documentare realizate de streamer care acoperă un eveniment aproape în timp real – va avea premiera în cinci părți înainte și după misiune.”

 

Countdown va urma Inspiration4, prima misiune civilă mondială pe orbită care urmează să fie lansată pe 15 septembrie.

Zborul de trei zile va fi unul privat operat de SpaceX, iar membrii echipajului îi vor include pe pilotul Jared Isaacman, alături de Hayley Arceneaux, Christopher Sembroski și Sian Proctor.

Netflix nu a confirmat o dată specifică pentru lansării documentariilor Countdown, așa că nu rămâne decât să vă spunem când avem și această informație.

Foto: Netflix

CITEȘTE ȘI: Will Smith este gazda unui documentar Netflix despre drepturi civile

Netflix a cumpărat drepturile de difuzare ale documentarului „Schumacher”, care va avea premiera pe 15 septembrie