Nicki Minaj nu a putut participa la Met Gala 2021 pentru că nu este vaccinată

De: Nicoleta Lepădatu / 14.09.2021, 12:47
Nicki Minaj nu a putut participa la Met Gala 2021 pentru că nu este vaccinată

Nicki Minaj nu a participat la Met Gala de anul acesta, cântăreața explicând într-o serie de postări pe Twitter de ce.

„Vor să fii vaccinat pentru Met Gala. Dacă am să mă vaccinez nu va fi pentru Met. Va fi atunci când simt că am aflat suficiente informații. Acum lucrez la asta”, a scris cântăreața, care a decis să nu participe nici la VMA.

Nicki Minaj a început să scrie pe Twitter despre COVID-19 după ce un fan a remarcat că ultima apariție publică a rapperiței a avut loc acum un an. Ea a răspuns: „Am un copil fără bonă în timpul COVID. Cine e nebun să-și riște sănătatea pentru a fi văzut pe scenă? Cu siguranță, nu eu.” Minaj a născut primul ei copil, un băiat, pe 30 septembrie 2020.

Apoi, artista a confirmat că a contractat anterior COVID-19. „Mă pregăteam pentru MTV Video Music Awards, apoi am filmat un clip și ghici cine a luat Covid? Știi ce înseamnă să nu-ți poți săruta sau ține în brațe copilul mic mai bine de o săptămână? Un bebeluș obișnuit doar cu mama lui?”, a întrebat ea. Deși mulți fani i-au recomandat să se vaccineze, Nicki Minaj a adus ca argument faptul că Drake a luat Covid, în ciuda faptului că era imunizat.

Deși a spus că deocamdată nu se vaccinează, Nicki Minaj și-a  încurajat fanii să se imunizeze și a menționat că și ea va fi vaccinată în cele din urmă: „Aș recomanda să primească vaccinul. Trebuie să-și hrănească familiile. Nu vor fi primiți la muncă fără vaccin. Și eu mă voi vaccina pentru că, vreau nu vreau, am să merg în turnee și trebuie să fiu în siguranță.” De asemenea, ea i-a încurajat pe toți să se protejeze și să poarte corect masca.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Met Gala 2021: Eilish, Lil Nas X, Rihanna, dar și Emma Răducanu, printre vedetele invitate