„No Time to Die”, cel mai recent film din seria „Bond”, a intrat direct pe primul loc în box office-ul românesc în weekendul lansării

De: Nicoleta Lepădatu / 05.10.2021, 06:21

„No Time to Die/Nu e vreme de murit”, cel mai recent film din seria „Bond” a intrat direct pe primul loc în box office-ul românesc în weekendul lansării, cu încasări de 1.350.012 de lei.

„No Time To Die” a fost cel mai aşteptat film din seria James Bond, a fost lansat după o amânare de 18 luni provocată de pandemie și este filmul în care Daniel Craig joacă pentru ultima dată rolul celebrului spion, după 16 ani în care l-a întruchipat.

Acțiunea din ”No Time to Die/Nu e vreme de murit” are loc la cinci ani după “Spectre”, premisa de la care pornește noul film din seria 007 fiind că super agentul s-a retras din viața agitată. Însă, clipele sale de liniște sunt brusc întrerupte când Felix Leiter, un vechi prieten din CIA, apare în peisaj și îi cere ajutorul. Deodată, o misiune aparent simplă, de extragere a unui om de știință răpit, se transformă într-una cu mult mai periculoasă decât era de așteptat și îl poartă pe Bond pe urma unui răufăcător misterios care e înarmat cu o nouă tehnologie de luptă ce poate avea efecte devastatoare asupra omenirii.


Cu același Daniel Craig în rolul agentului secret 007, filmul a fost gândit ca un punct culminant al universului Bond, potrivit regizorului Cary Joji Fukunanga. James Bond nu numai că este nevoit să se adapteze lumii moderne a spionajului – pe care pare să nu o cuprindă cu ușurință – dar se și lovește de cea mai grea și traumatică provocare dintre toate. Din distribuție mai fac parte și Ana de Armas, Naomie Harris, Ralph Fiennes, Léa Seydoux, Rami Malek.

Pe locul doi în box office-ul românesc, cu încasări semnificativ mai mici, de doar 77.152 de lei se află ”The Boss Baby: Afaceri de familie‟. Frații Templeton – Tim și Boss Baby Ted – au devenit adulți și s-au îndepărtat unul de celălalt. Tim este acum un tată căsătorit. Ted este CEO al unui fond financiar. Dar un nou bebe-șef cu o abordare modernă și o atitudine de învingător este pe cale să-i reuneasca din nou… și să inspire o nouă afacere de familie.


Podiumul este completat de ocupantul locului întâi din ultimele săptămâni, lungmetrajul Marvel “ Shang-Chi și legenda celor zece inele/ Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings”, de Destin Cretton, o aventură epică ce îl are în centru pe Shang-Chi, cunoscut drept „Stăpânul Kung-Fu” în clasicele benzi desenate, rămâne pentru încă o săptămână pe primul loc în box office-ul românesc de weekend, cu încasări de 53.298 de lei.

Noul film abundă în acțiune, efecte vizuale spectaculoase, aventură și umor și aduce pe marele ecran un erou modern, interpretat de Simu Liu. Acesta lucrează ca valet în San Francisco, ducând o viață aparent banală, care se destramă atunci când un grup de asasini fură un pandantiv pe care i-l dăduse cadou mama sa în copilărie. Shang-Chi se vede atras  spre organizația clandestină a celor Zece Inele și este forțat să se confrunte cu trecutul pe care credea că l-a lăsat în urmă. Din distribuție mai fac parte Awkwafina, Michelle Yeoh, Simu Liu, dar și românul Florian Munteanu.

Topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în weekend în cinematografele românești mai are în componență „Complet necunoscuți‟, cu încasări de 48.078 de lei, „Zăpadă, Ceai și Dragoste” (44.664 de lei), „Luca”  (43.790 lei), „Malmkrogt” (22.780 lei), „Patrula cățelușilor – Filmul/ PAW Patrol: The Movie‟, de Cal Brunker (21.813 lei), „Eliberează-l pe Guy/ Free Guy”, de Shawn Levy (18.262 lei) și „După ce ne-am îndrăgostit/ After We Fell” (17.220 lei).

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI:

„Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings” rămâne încă o săptămână pe primul loc în box office-ul românesc