Noel Gallagher ar reuni Oasis doar pentru 100 milioane de lire sterline, “ceea ce e ridicol”

De: Loredana Toma / 21.05.2021, 15:39
Noel Gallagher ar reuni Oasis doar pentru 100 milioane de lire sterline, “ceea ce e ridicol”

Noel Gallagher, fostul chitarist al trupei Oasis, a declarat că s-ar reuni cu foștii colegi pentru un turneu numai dacă ar primi 100 de milioane de lire sterline. 

Într-o apariție în show-ul lui Jonathan Ross, Gallagher a declarat că “nu-i este dor să fie pe scenă cu fratele său, Liam, cu care este certat de zece ani, și că ar putea face asta doar dacă i-ar intra în cont 100 de milioane de lire sterline, o sumă ridicolă, de altfel”. Liam a declarat, în noiembrie anul trecut, că Noel ar fi refuzat, de fapt, suma de 100 de milioane de lire sterline pentru un turneu.

“Nu este adevărat. Să vină cineva, acum, să-mi dea 100 de milioane pentru un turneu și accept 100 de milioane. Ridicol”, a spus, de cealaltă parte, Noel Gallagher, potrivit Daily Mail.

Noel Gallagher: “Să ne reunim ca să ce?”

În 2012, artistul a declarat că membrii Oasis nu se vor mai reuni niciodată, pentru că nu mai au nimic de realizat împreună. Acesta a mai spus că, în 2009 când trupa s-a destrămat din cauza neînțelegerilor dintre cei doi frați, formația era deja la “apogeul istoriei sale”.

Oasis a fost înființată în 1991, în Marea Britanie și a cunoscut succesul trei ani mai târziu, în 1994, cu albumul “Definitely Maybe”. Trupa a vândut peste 60 de milioane de albume la nivel mondial și are opt piese intrate pe prima poziție a clasamentelor din Marea Britanie, precum și numeroase premii prestigioase. 

Într-un moment de melancolie, Noel i-a spus lui Jonathan Ross că “îi pare rău că nu există un Oasis pentru tinerii de astăzi. Pe de altă parte, nici industria muzicală nu mai este ca înainte și nici muzica nu se mai creează ca înainte. Azi este foarte ușor să iei un laptop și să creezi din dormitor. Ceea ce am avut noi a fost real, frumos. Nu exista internet. Eram doar noi, muzica și fanii”.

Aducându-se vorba despre un nou documentar despre Oasis ce urmează să fie lansat, Noel a spus că, “uitându-se la imaginile de atunci, și-a dat seama că ei chiar au fost foarte buni, iar fratele său, Liam, era la apogeul succesului, ca și trupa, de altfel”.

CITEȘTE ȘI: Oasis înregistrează un nou album la 12 ani de la destrămarea trupei. Liam Gallagher nu este implicat

Noel Gallagher despre o posibilă refacere a trupei Oasis: „Doar pentru bani…”

Noel Gallagher, despre noua sa piesa şi reîntregirea Oasis

Foto: Profimedia Images